DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Arkadaşlar gemileri nasıl dekore edebiliriz? Interior Design Tool işe yaramıyor sadece evde kullanılabilir diyor. Eşyaları kitlemek için herhangi bir komut var mı yoksa eşya gemide yere bırakıldığı zaman hiç kaybolmuyor mu? Birde kasa koyabilir miyiz gemiye, güvenli kasa? Aynı konuyu OSI bölümüne açtım ama oraya pek gelen giden yok sanırım burası daha uygun olur. PS: bu arada oynadığım serverdaki UO sürümü Mondain's Legacy
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aga gemiye güvenli kasa degilde gemilerin zaten bi kasa gibi hedesi var. oraya koyabiliyosun unutmadığım kadar 4 yıl oldu oynamayalı ama aklımda o kalmış sonra bide gemi dizayn yok delanın dediği gibi
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 niye yok ya üğhü :( peki mesela meşale koysam 3 tane onlar öyle durur mu orda? yoks yerdeki eşyalar gibi kayıp mı olurlar bir süre sonra?
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 eahuah hocam napacan mesaleyi korsancilikmi oynican:P
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hoş aslında ben zamanında avatürk te oynrken baya bi param vardı bütün günümü ev dizaynı ile geçirirdim hatta yaptığım toplam 7 ev vardı yapar yapar ykardım cnm sıkılınca tekrar dizayn. zevkli bişi. böyle kendi yuvan gibi hissediyon masa sandalye. misafir odam bile vardı. :)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 meşale örnek olarak canım :D herhangi bişey olabilir. bitki yetiştirecem gemide.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 torbacı olcan yani ? yetiştircen satıcan felan dayı banlanırsın valla
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 O değil de k3rm1t31, "Saatlerce ev dizayn ediyodum" falan deyince, bawrbie'leriyle oynayan küçük kızlar geldi aklıma. No offence.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 cidden arkadaşlar bilen var mı bunu? yada deneyen?
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aga uo:revenge of the mamilator de gelicek galba
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Asteroth said: O değil de k3rm1t31, "Saatlerce ev dizayn ediyodum" falan deyince, bawrbie'leriyle oynayan küçük kızlar geldi aklıma. No offence. yapardım lan legolar knexler felan bi ara radikal gazetesi kağıt bebek verirdi kıyafetlerini keser üzerine yapıştırırdın hani çok yapardım
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Şunun gibi diyorum mesela. oluyor sanırım burda yapmışlar
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aga zaten gemiye ne koysanduruyo diyebiliyorum mesela orda kasa dedğimiz şey en uçtaki kare bölme varya o gemiye koydukların kaybolmuyo diye biliyorum tabi servera göre değişir....
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Evet kasa olarak onu kullanıcam bende. Bakalım koydum eşyaları, çapayı da kaldırdım kilitleride açtım denizin ortasına bıraktım. bu şartlarda kaybolmazsa yrna kadar hiç kaybolmaz heralde...
Dela Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu serverda kac gemi batti, sen dekorasyon diyosun bi de o var. krakenler yer koyduklarini.
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 serverına göre değişir. normal ayarlarda yere koyulan eşyalar belli bi süreden sonra yok olurlar.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Evet gidiyormuş. Söndü meşaleler. Leviathan saldırmış bide. O mu yedi acaba?
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet bi yandan da onu çıkarmaya çalışıyodum :) sonra yatmıştm açık bırakıp gelmiş demek. bu arada ben oblivionda oynuyorum patide diil. burda da kayboluyor mu eşyalar?
Öne çıkan mesajlar