axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Gider delikanlı gibi ayrılırdım. Delikanlı bi erkegim çünkü. Lölö değilim. Ha nikim joselin falan olsa o zaman yanına gider yalvarır durumu kurtarmaya çalışırdım. Beni affet, nerde hata yaptım gel ilişkimizi düzeltelim derdim. Kız da okkibthxbye diyip 2 saat bile beklemeden benden ayrılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Sana bir şey derdim ama dediklerin aynen başıma gelmiş olduğundan şimdilik susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yalvarmasini biliceksin bak hatun bana ne dedi daha sonra konuşalım dedi yani 1 gün daha zaman kazandım demektir bu B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Oha damara basmışım pardon lam :p Gerçi ben de tecrübeden yazdım sayılır, yaramız ortak hehe Ayrıca JD ciddiye bağlıyorum, sana tavsiyem yalvarmaman. Dik durucaksın hayatta olsun ilişkilerinde olsun kendinden ödün vermeyeceksin. Karşında kendini küçülten bir kızı sevebilir misin? O da senden soğuyacaktır, olmuyorsa olmuyor zaten zorlamanın bir alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Haklısın ama yani orda yalvarmak biraz isteği vurgulamak oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Axedice ciddi yazmış, ben de yazayım. Tek söyleyeceğim, kendini kızın yerine koy şimdi. "Ayrılmak istiyorum" diyorsun ve karşındaki yalvarıyor "Lütfen beni bırakma, ben sensiz yapamam vs." diye. İnan sempatiden çok antipati toplarsın, kız direkt "Kurtulayım şu sülükten" der. O yüzden eyvallahını çek delikanlı gibi, arkanı dönmeden git. Yıllar sonra dönüp "Gururlu ama çirkin bir genç vardı hatırladın mı?" diye klişeyi tamamlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Haklısın ama yani hani o anda düşünemiyorsun yada düşünmek istemiyorsun yani elinden birşey kayıp gidio onu kurtarmak için yalvarman gerekiosa yalvarırsın düşüncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 said: Haklısın ama yani hani o anda düşünemiyorsun yada düşünmek istemiyorsun yani elinden birşey kayıp gidio onu kurtarmak için yalvarman gerekiosa yalvarırsın düşüncesi İşte onu kurtarmak için yalvarMAman gerektiğini öğrendiğin zaman ne yazık ki çok geç olacak. Ne yazık ki çoğu zaman tecrübe etmek gerekiyor bazı şeyleri. Sana diyeceğim tek şey bu 9 gün zarfında kızı arama sorma mesaj atma. Sebebini sonradan anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Sonra diyorsunki git ve 9 gün sonra seni beklediğini görüceksin ya peki o süre zarfında beni unutursa ? şehirlerarası malum görmeyince unutulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Eğer unutacaksa zaten o ilişki bitmiştir, daha çırpınmanın anlamı alemi yok. Eğer unutmaz da o arar sorarsa belki kurtarmanın bir yolu vardır. Sonuçta ayrılık sinyalini ilk o vermiş, senin artık geri çekilip kafasını mı toplayacak ne yapacaksa bunun için zaman tanıman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kafasını toplamak = beni unutmak ama neyse ya sonuçta sonra konuşurz dendi bi ara aramam lazım yarın olmazda öteki gün olur yani bu 9 günü geçiştirmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Anlayamazsın ama kızın üstüne çok düştüğün anda kaybedersin. Sen aramayıp sormadığın zaman o ararsa düzelir zaten, he sen aramayınca o da aramazsa biter zaten. Arama bence, en azından biterse de gururlu bi bitiş olsun, sonra arkadaşlarına "JD peşimde fena süründü, köpek oldu resmen ama ben istemedim" replikleriyle sakız olma kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ya abi şimdi bak şu vardır bana göre ilişkilerde gurur yoktur benim için yani hani ben senden ayrıldım sen benden ayrılamadın muhappeti gibi muhappetler hiç tınlatmaz beni hani diosn iyi güzel hani köpek etme kendini ama şu vardır karşındaki insan acaba seni köpek olarak mı görücek yoksa gerçekten deliler gibi aşık olduu için böyle mi yaptıını düşüncek yani sana eğer kız köpek olarak görüosa tabiki asla bi sn bile lütfen demem bbgg derim geçer ama 2.si gibi bi kızsa ben onun için ne biliyim aylarımıda veririm peşinde koşma konusunda ama vermiyicem çünkü çok yoruldum ben sadece ist.a gitmeyi bekliorm işte son 9 gün o 9 günden sonra gidip ne olup bittiğini yüz yüze konuştuktan sonra ya yolları ayırırırz yada devam ederiz yani ben sadece o ist.a gidip yüzyüze konuşma safhasını yaşamak istiorm aradaki sevgi bitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Aşık değilsen, sadece hoşlanıosan bırak gitsin, kız kıtlığı mı var sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Katze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Tamam almancan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Nein, ich können deutsch nicth spcrechen. Ayrıca Katze geri dönmüş galiba heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hem balonlu hem ayar da verebiliyor. Multi-tasking'e yeni bir soluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kendimleN oynardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 JD abi kiz milletini hic tanimamissin gercekten asik oldugu icin bunlari yapti diye takdir edecek bir kiz yok %100 kopek olacaksin onun gozunde hosuna gittigi icin surdurmek de isteyecektir bu durumu bu kadar insan yapma diyor bak gercekten bisey biliyoruz ya ben kefilim abi birak pesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yol ve ordaki masraflara vereceğim paraya rusa giderim daha mantıklı.. senin hormonlarını coşmuş gördüm ben-diğer konulara yazdıklarından yola çıkarak. rusa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 aynı duruma dün sahiptim ben. 3-4 saat sonra terk ediliceğimi biliyordum. sonuç değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 "Rusa git" mont şeysi gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oper said: yol ve ordaki masraflara vereceğim paraya rusa giderim daha mantıklı.. senin hormonlarını coşmuş gördüm ben-diğer konulara yazdıklarından yola çıkarak. rusa git. :D abi tornacıya götür beni.Bu arada ben isimi hicbi zaman sansa birakmam ist.da baska bi kizla daha bulusup en o anki durumum neyse ona gore biseyler kat edicez xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yannız enteresan bişi var sanırsam bekliycek beni ya kimseyle çıkmadan aradaki bütün mesafeleri kaldırdıımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar