nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gitti balon valla uçtu gitti yazık oldu tam alışmıştım şimdi kendimi çok kötü hissettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 off başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Life Goes on... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 life still goes on... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hınzır bi çocuk olsaydın senin de Ghost1989 gibi sonsuza kadar balonun olabilirdi. Ama olmadı :(88888888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benim de ya deminki mesajda ya bunda uçacak :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 balonu patlayan emo kid köylünün taşladigi masum uzayli bunlar hep aramizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yanlız bişey fark ettim, garbage'da atılan mesajlar eklenmiyor mu profile? balon geç patladı çünkü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yav said: benim de ya deminki mesajda ya bunda uçacak :'( bunda uçamaz garbage mesaj no have you are in the Tabela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yav said: yanlız bişey fark ettim, garbage'da atılan mesajlar eklenmiyor mu profile? balon geç patladı çünkü :p günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hmm peki, mantıklı olan o zaten neyse. İlk madalyamızı ne zaman alıyoruz? aeua*yüzsüzyeniüye* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dory said: balonu patlayan emo kid köylünün taşladigi masum uzayli bunlar hep aramizda evet evet, kendine çelme takıp düşenler de var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yav said: hmm peki, mantıklı olan o zaten neyse. İlk madalyamızı ne zaman alıyoruz? aeua*yüzsüzyeniüye* olm post kasma burda boşa, hesaba işlenmiyor :D 1000 mesaj'a bi madalya. 2.si 5000msj.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 1000'de bi madalya, 5000'de bitanda galiba çözüyorum işi yavaştan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 duuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oper said: yav said: hmm peki, mantıklı olan o zaten neyse. İlk madalyamızı ne zaman alıyoruz? aeua*yüzsüzyeniüye* olm post kasma burda boşa, hesaba işlenmiyor :D 1000 mesaj'a bi madalya. 2.si 5000msj.. kasmıyorum ki zaten, 1 önceki mesajda anladım burdakilerin sayılmadığını zaten :p maksat yeşillik olsun, bak yeşillik(:D eaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 işlenmiomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hatta bişey daha keşfettim :D normal bölümlerde konunun tepesinde {x} şeklinde kaç defa gösterildiğini gösteren bir gösterge var eah. Garbıç'ta hep{0} orası. Öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 siz bikaç gün geriden takip ediyosunuz herhalde olayları.. hızlanın hadi ama.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yav ? Sen yavuz kibar mıydın? öyle di mi? kibar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oper said: siz bikaç gün geriden takip ediyosunuz herhalde olayları.. hızlanın hadi ama.. :D 5.günüm bu ayrıca forumda yaşamıyorum sen de çık bi hava al gel bence (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 çıkıp hava almadığımı nerden biliyosun bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 saman ye, çelik ayna vs.. neyse antipati kazanmıym henüz 'bebe' iken. haklısın alıyosundur muhtemelen sustum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ayar vermesini öğren öyle gel döverim seni çocuk! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar