MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 varmı acaba???c64 e çıkan hani[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 pc de var mı ki o ?[hline]All of my life seems wasted So much is lost So much disharmony No voice of sympathy
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 emulatorlu falan da olur[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 winUAE çekicen amiga emulator ı sonra oyunun adf dosyalarını çekicen ama bence onları aramadan önce bi pc versiyonunu ara belki vardır[hline]All of my life seems wasted So much is lost So much disharmony No voice of sympathy
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ya bu underdogs u nappıyım şimdi ben yaaa.%54 e geldi durdu orda.sinir yaaa.tööbe tööbe[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
goldenice Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 www.antikoyun.com bi dos bolmune bak belki bulusun
Öne çıkan mesajlar