Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Arkadaşlar şu clip olayını bilgisayarda görebiliyo muyuz bir alet takıp? Örneğin bilgisayarda bir rehber oluşturup arayan numaraların isimlerini görsem, log tutsam vs.. http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 iki sekilde yapabilirsin, birincisi bilgisayara baglanabilen bir telefon alirsin (eger oyle birsey varsa), daha sonra (yine varsa) telefonun yazilimindan, yoksa kendi yazacagin bir algoritma ile takip edebilirsin. ikincisi, hat once bilgisayarina, sonra telefona gider, bir aparat araciligiyla bilgileri yakalar, yine kendi yazacagin bir yazilimla takip edersin. ucuncusu (iki'ye yeni bir anlam katiyorum) google'da caller id diye arama yapar ve http://www.yes-tele.com/log.html gibi zilyon tane siteye ulasirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 siemens, mitel gibi firmaların enterprise ürünleri var. hem telefon özel, hem de server yazılımı kuruyorsun.. ondan sonra basit log tutmayı geçtim, neler neler yapıyorsun (mesela crm'e otomatik entry giriyorsun vs). ama para işte.. daha ucuza ürünler de vardır belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 geçenlerde yaptım ben bunu. Caller ID programını yükledim. 56k modemimi taktım. program modemi kabullendi. çalıştı program. ama cep telleri göremedim. tt den gelen aramaları (ev,iş, vs) görebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 vay be sölediğin çok ekonomik ve pratik bişeymiş.. ama benim santrala bağlamam gerekecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar