Zopik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ulan günlerce gecelerce çökmez! Önemli bir mail geldiği anda çöker! Hata kodu bilmemkaç, bir kaç saniye sonra tekrar deneyiniz. 10 Dakkadır deniyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Banada oluyor o lanet şey. Ben denemekten bıktım. Ya ertesi gün yada 4-5 saat sorna tekrar deniyorum. Yok öyle birkaç dakika filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yahu acele diyorum sen 4-5 saat sonra diyorsun, ertesi gün diyorsun. Arada google ayağına sen gitcen bak! : ) Sunucu Hatası Üzgünüz, fakat Gmail geçici olarak hizmet dışı. Şu anda problemi çözmek için çalışıyoruz -- lütfen bir kaç dakika içerisinde tekrar hesabınıza girmeye çalışın. Taşak geçiyor lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Diyom işte şimdi deneyip kahrolcaana, 4-5 saat sonra dene ne sen kahr ol nede ben canımdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya bide herşeyi ona yönlendirmişiz. cidden acil durumlarda oluyor bu, şakamısın google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şaka şaka valla şaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 açılıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar