Zopik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ulan günlerce gecelerce çökmez! Önemli bir mail geldiği anda çöker! Hata kodu bilmemkaç, bir kaç saniye sonra tekrar deneyiniz. 10 Dakkadır deniyorum lan!
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Banada oluyor o lanet şey. Ben denemekten bıktım. Ya ertesi gün yada 4-5 saat sorna tekrar deniyorum. Yok öyle birkaç dakika filan :D
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yahu acele diyorum sen 4-5 saat sonra diyorsun, ertesi gün diyorsun. Arada google ayağına sen gitcen bak! : ) Sunucu Hatası Üzgünüz, fakat Gmail geçici olarak hizmet dışı. Şu anda problemi çözmek için çalışıyoruz -- lütfen bir kaç dakika içerisinde tekrar hesabınıza girmeye çalışın. Taşak geçiyor lan bu!
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Diyom işte şimdi deneyip kahrolcaana, 4-5 saat sonra dene ne sen kahr ol nede ben canımdan :D
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya bide herşeyi ona yönlendirmişiz. cidden acil durumlarda oluyor bu, şakamısın google.
Öne çıkan mesajlar