Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[Kasım 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

arkadaşlar bayadır bağlantım kötü diye düşünüp çalmıyordum hazır sabah kimse yokken bi deneyeyim dedim.ses düzgün mü dinlenme olayı nasıl fikir belirtirseniz sevinirim uyanık olan varsa.
demin test yaptım ama hala pek güveniyor değilim.

Mesaj tarihi:
eha bilmem progresif açmıştım öyle test edicem diye ondan mı kaçtılar nedir :D oysaki söleseler 150gb müzük var hertürlü istek alırdım.kısmet değilmiş dela kardeş,0la idare edicez bu seferlik galiba :/
Mesaj tarihi:
hm testimi şu dakkaya kadar türkiyeyi dışarda bir şekilde temsil etmiş insanların müzikleriyle yaptım bundan sonraki yarım saat kadarında da sevdiğim bir-iki türk rock parçası çalıp çıkıcam bilgi vereyim dedim dinleyen olsa da olmasa da :=)

test bittiğinde çalmış olduklarım bunlar olucak :(baştan bikaç progresif parça da çaldım ama listeye yazmadım)

liste

1. emo - first time experiences (povo remix) (6:35)
2. wolf myer orchestra & pavos stellar - funky bastard (5:42)
3. ronnie april's positive energy - snowflake (4:27)
4. umberloid - neon tetra (6:23)
5. Baba Zula - Mad Professor - Nobetci Felsefeci (3:20)
6. Pete Namlook & Burhan Ocal - Bir calgiyim gogsune yaslanmis (4:58)
7. Gökhan Kirdar - Nayfly (4:22)
8. HiJazz - Bab-ý Esrar (5:51)
9. Gökhan Kirdar - Umteka (4:21)
10. Laço Tayfa - Uşşak (4:13)
11. Radical Noise - Bazen (4:18)
12. Nefes - Hayat Baki Sanki (4:49)
13. Mavi Sakal - İki Yol [Albüm Miks] (7:04)
14. The Climb - somebody's toy (5:14)
15. Yavuz Çetin - Onun Þarkýsý (4:33)
16. Pilli Bebek - Hilalin Sarkisi (7:37)

Mesaj tarihi:
teşekkür ederim.Ayrıca olsun biz de 1-100 arası ayrım yok hizmette (evet 100den sonra şımarabilirim).
iyi sabahlar diliyorum ve hatta işi olan varsa onlara da kolay gelsin ( benim yok dersim falan kafam rahat =) )
Mesaj tarihi:
arkadaşlar eğer çal derseniz belli bir tür isteğiniz varsa çalmaya devam edebilirim elimden geldiğince.yok kalsın derseniz kırılmam valla zaten test yapıyodum kendimce çıkar giderim efendi efendi :)
Mesaj tarihi:
Gene türkçe parçayla birazdan yayınımı bitiricem (yazımı tamamladım sonunda :) pttye gitmem lazım).aslında en kısıtlı olan türkçe rock klasörümden elimden geldiğince çaldım dinlediğiniz için teşekkür ederim moriQ ve Lancelion.başka yayında başka türlerle görüşmek dileğiyle.hatta üşenmeyip bugün elimdeki müziklerin listesini postalamaya çalışayım ki kolaylık olsun ilerde.
saygılar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...