MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ulan benim kedi kaçtı 4 gündür yok, ailecek moralimiz çöktü, Levent sen mi birşey yaptın lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben bişey yapmadım:) ama ben deilim sanırım bahsi geçen arkadaş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Dinleyen,ilgilenen,yardımcı olan her arkadaşa tek tek çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Skype ile yayın birleştirme olayları halloldu gibi bişey. Yalnız ilerde,daha çok planlı programlı olsun istiyorum.WJ arkadaşların gerekli ilgili göstereceğine inanıyorum.En azından benim gimli ile bikaç söyleşi yada konuk planlarım var.Şu wj seçimlerini halledelim bu olaylara daha derinlemesine giricez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 korax bizi vicey yap =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Az sonra yayına giriyorum, hala şeker gibi bir şeyler mi çalsam, kafa mı şişirsem hafiften karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 wj olmak istiyorum ama hiç anlamıyorum biri öğretsin alım olduımu bende olayım wj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Penth çıkınca giriyorum, hoppidi guppidi bir şeyler çalacağım gibi geliyor. Hoş bir electronica seansı olabilir, isteyeni beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 güzel güzel tech-house devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Teşekkürler efenim, işallah hoşunuza gidiyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 d.ramirez daha iyi zaten eheh bi de bodyroxtan what planet you on bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Luciana versiyonu ownz bence =P Teşekkürler kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 nese patide varmış tech house dinleyen hayret.. bi trance dinleyen varsa kafamı kesicem eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Her türlü elektronik müziğin destekçisiyiz efenim, açınız yolunu elektronik müziğin diyoruz. Ayrıca Asteroth'um, canım, cicim, vokal dediğin, elektronik müzik için kötü bir enstrümandır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ya tamam alicim seni biliyoruz elektronikçi(böyle bişi de yok ha) olarak da asteroth fln bi süpriz çıktı ahah bu arada vokalin trance ve hard trance türlerine zaman zaman baya yakıştığını söylemeden edemeyeceğim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ben genel olarak değerlendiriyorum zaten. Luciana'nın vokalde olduğu versiyon daha başarılı müzikal açıdan, ha dersen ki elektronik müziğe aykırı, ona da eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 valla şöyle diyim. tech-house türünde bi parça eğer gerçekten başarılıysa ben onu ilk dinleyişimde hissederim. ancak trance için aynı şeyi söylemicem. bi şarkının hakkını verebilmek için baya dinlemek gerekiyor. bu arada eyv iyi geldi bu şarkı hiç aklıma gelmemişti=) türü tutturmuşun iyi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yayın için teşekürler Antimodes'ciğim, ben yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Teşekkür ederim Asteroth cicim, iyi geceler sana da :) Ben de yayını bitiririm ufaktan zati, uzatmayayım da özleyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Dinleyen herkese tekrar teşekkür ederim, maşallah 8'in falan altına pek düşmedi, görüşmek üzere ahali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Eline sağlık :) kısa zamanda bende giricem bu elektronik olaylara,hatta canlı mix olayına falanda giricem ehuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Limp Bizkit'li yayın dinlenmemeye mahkumdur İlke'cim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hade len sen ne anlarsin anlamadigim, turku, arabesk, sanat muzigi flan calinca baya hit aliyo da rock calinca almiyo, bende bi problem var heralde euhe icmeye kactim hadi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hayda :( ne varsa penth ve azmoda var diyip radyo actik adam kacti yemisim boyle sansi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben alayım biraz yayını madem kimsecikler yok çalayım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bundan sonra, çok alakasız bir parça çalıp bırakıyorum yayını. ezginin günlüğü-bekle beni çalacağım. çok dinlemek istedi canım. orjinali müthiş bir şiirdir konstantin simonov'un. şiirin harika da bir hikayesi var hatta, geçen gün k'da yazıldı. teşekkürler dinleyenlere. iyi geceler. istek üzerine iki üç ezginin günlüğü daha giriyorum çok sevdiğim, sonra çıkacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar