Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 penth benden söylemesi bu yaptığın bir sabah yayını için cidden gereksiz bir geyik=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Hangisi abi euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 çok güzel gidiyo valla penth,keyifle dinliyoruz ehuh :) o değilde,yıllar önce okula dolmuşla giderken,megasite'de falan hep böyle şeyler çalardı.O günleri hatırladım bian :D Edit:şimdi çaldığın parçanın şiiri eksik.Orda mikrofondan okuman gerekiyo boş bulduğun kısımlarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 haha eyv : ) hangi paracnin siiri yahu simdi gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Geç oldu simdi,hangisiydi unuttum :) E ile başlıyodu galiba,bişey köprüsümüydü neydi unuttum valla tüh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ha drama koprusu euheuhe siirini bilmiyorum ama dur bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sınavlar bitti. varsa bi babazuladan random parça plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Genelde türkü bar'larda falan o baştaki solo kısmında hep bi şiir patlatılır :) Buarada benim aile müzisyen toptan,türkü taraflı genelide.Türküyle büyüdüm bayılırım yani,güzelmiş baya repertuvar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Benim anne de TRT turk halk muzigi ses sanatcisi olunca boyle oldu iste : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Valla süper gidiyo nediyim :) Sabah sabah böyle,uyanmanın ardından sakin sakin,ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bide arada konuşsa geyik yapsa ah bi yapsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 enstrumental diil de soyle bi Zara yorumunu falan calsaydın tam super olurdu =P ama olsun.. çok iyi türkü.. teşekkür ettik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Cons, Şu çizelgeyi bitirelim onuda yapcaz inşallah.Hatta olmazsa,penth yayından çıktıktan sonra bi deneme yapalım nedersiniz? Edik: Kubat isterim bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Haha tamamdir, buyur Spyrocum Zara : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Eyvah eyvah ellerine sağlık :) bayılırım ben buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Efenim yayinima burada son veriyorum yemege cikacagimiz icin, dinleyenlere tesekkurler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yoruk kizlari iyidir bu arada eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yayını devralıyım ozaman,bisüre çalalım bakalım.Buarada skypecast olayı için gönüllü arkadaşlar var ise eğer,arada onuda bi test etmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Arkadaşlar bisüre sonra griswold ile biraz konusucaz bakalım(anlamsız olcak konusma,test amaçlı,belirli bişey yok).İyi yada kötü,hede oluyo su oluyo diye buraya yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 abi kim kim bilmiyorum ama birinin sesi az geliyor. edit : grizwold un sesi az geliyor o zaman böyle derinlerden falan,hele şarkı açınca bi 1dk falan ne dediğini anlamadım :D 2.edit: şuan süper. 3.edit: korax konuşunca grizin sesi duyulmuyor,kapı çalınca çok iyi geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ya ses az gelmioda boğuk gelio seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben edit yapınca refreshlemiosunuz sayfayı görmüyorsunuz =)) neyse griz'in sesi hala az geliyor boğuk geliyor vs vs, mic falan bulursam bir gün katılırım.. :D edit1:rezil olduğunu bildiğim için şansımı denemedim zaten =) kulaklıkta var ehuea. edit2: ben az geliyor böhü böhü dedikçe ses daha da gidiyor şuan griz yok. edit3: bilmiyorum bende mi sorun var ama ben koraxtan başka kimseyi duymuyorum (müzikte pek duyulmuyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 müzik baya düşük geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 müzik çok ii gelio fonda :) bu arada klavye sesi arada yazarken takır tukurrrr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 şöyle bişi deniyorum diyince süper oldu,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar