Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[Kasım 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok güzel gidiyo valla penth,keyifle dinliyoruz ehuh :) o değilde,yıllar önce okula dolmuşla giderken,megasite'de falan hep böyle şeyler çalardı.O günleri hatırladım bian :D

Edit:şimdi çaldığın parçanın şiiri eksik.Orda mikrofondan okuman gerekiyo boş bulduğun kısımlarda :P
Mesaj tarihi:
Genelde türkü bar'larda falan o baştaki solo kısmında hep bi şiir patlatılır :) Buarada benim aile müzisyen toptan,türkü taraflı genelide.Türküyle büyüdüm bayılırım yani,güzelmiş baya repertuvar :)
Mesaj tarihi:
Cons,
Şu çizelgeyi bitirelim onuda yapcaz inşallah.Hatta olmazsa,penth yayından çıktıktan sonra bi deneme yapalım nedersiniz?

Edik: Kubat isterim bende :)
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bisüre sonra griswold ile biraz konusucaz bakalım(anlamsız olcak konusma,test amaçlı,belirli bişey yok).İyi yada kötü,hede oluyo su oluyo diye buraya yazabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
abi kim kim bilmiyorum ama birinin sesi az geliyor.

edit : grizwold un sesi az geliyor o zaman böyle derinlerden falan,hele şarkı açınca bi 1dk falan ne dediğini anlamadım :D

2.edit: şuan süper.

3.edit: korax konuşunca grizin sesi duyulmuyor,kapı çalınca çok iyi geliyordu.
Mesaj tarihi:
ben edit yapınca refreshlemiosunuz sayfayı görmüyorsunuz =))

neyse griz'in sesi hala az geliyor boğuk geliyor vs vs, mic falan bulursam bir gün katılırım.. :D

edit1:rezil olduğunu bildiğim için şansımı denemedim zaten =) kulaklıkta var ehuea.

edit2: ben az geliyor böhü böhü dedikçe ses daha da gidiyor şuan griz yok.

edit3: bilmiyorum bende mi sorun var ama ben koraxtan başka kimseyi duymuyorum (müzikte pek duyulmuyor.)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...