-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bismillah mı diyo ya?XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Hadi bakalım . Bundan sonrada o gazla bir Jambi girersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Şimdilik o kadar gaza gelmeyi düşünmüyorum valla =) Hafif hafif gidiyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 @alatariel; ilk duyduğumda pek şaşırmıştım bende. ehah. ayrıca opiate filan çalsaydın daha iyi olurdu gibi. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Yalnız saat 4 . 9 kişi olduk , keramet Tool'daymış . :) - Pearl Jam'de 11 de olurmuş . Affola Maynard :D Büyüksün Eddie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bu saatte 12 kişi dinliyor, heyecanlandım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 audioslave-be yourself istek parçam anonslu olsun plx=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Birazdan geliyor Be Yourself, fekat mikrofonum takılı değil şu anda. Buradan anons edeyim, Be Yourself, -alatariel- için gelecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 teşekkürler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Rica ederim efenim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 like a stone daha guzel olurdu ya neyse ki cok seviyordum da audioslavei, affetmistim (Y) yeni uyandim ben bana bi gunaydin parcasi lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Seçtim bir şey sana günaydın parçası olarak, bakalım beğenecek misin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ashes ın bu kaydını hiç dinlememiştim, pek güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 12:5 versiyonu, istersen yayından sonra upload edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 evet, çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 sipidi ben gunaydin sarkisi dedim sen beni yataga yonlendiriyosun frozen silence calinir mi yahu gerci saat 4 ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Saate uygun gitmeye çalışıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bir iki parça daha çalıp çıkacağım arkadaşlar, dinleyen herkese çok teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 senden sonra da ben giriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Son parçam Pink Floyd - Comfortably Numb (Pulse Versiyonu) İyi geceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bu da playlist arkadaşlar. Skid Row - I Remember You Eurythmics - I Saved the World Today Nat King Cole - L.O.V.E. B.B. King - The Thrill is Gone Whitesnake - Is This Love Yavuz Çetin - Benimle Uçmak İstermisin Pink Floyd - Another Brick in the Wall (Part 2) Eloy - The Sun-Song Deep Purple - Child in Time Dire Straits - Walk of Life David Gilmour - On An Island Pink Martini - Sympathique Dire Straits - Sultans of Swing Porcupine Tree - Heartattack in a Layby Pain of Salvation - Undertow Queen - Bohemian Rhapsody Tool - Sober Pearl Jam - Black Jethro Tull - Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die Audioslave - Be Yourself Pain of Salvation - Brickwork, Pt. 2: IX (Ashes) Frozen Silence - Lucid Dream Muse - Feeling Good Stratovarius - Coming Home Richie Kotzen - Am I Dreamin' Pink Floyd - Comfortably Numb (Pulse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Lake of Tears - To Blossom Blue istiyoruz efendim, tabii istek alıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 teşekkür ettim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ne demek efendim 5-10 album attim caliyolar shuffleda istek olursa da calariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar