Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 2 sarki kodumonlardan sora caliim
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bapsi penth, şöyle EKSTREĞM metal'e geçmişken, hazır radyoda çok insan yokken, pıleylisti atıversene istek yapacağıms bapsi. Ahan godoş'un evlatları girdi sdfs.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahah playlist yok okul paylasimini somuruom sen yaz, bulur calarim da tabi cok sik bakamiyorum ders var =/
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Vay arsivden neler cikti, Illnath'i en son univ. 1 les zamanlarimda dinliyodum euhehu cuneyt'e gitsin bu sarki da, hey gidi
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 The Dragon's Flight Across The Waves var mı Aman Avrat'tan, hoş olur bayağı. At The Gates - Slaughter of The Soul varsa da bahtiyar olurum. Edit: Hatta Dethkrüsh falan çal Erhan'a gitsin o da sdfs.
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 AHAHAHAHA PENTH DELİRME PATİ KAPANACAK ERHAN ABİ BASACAK BURAYI!
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 adsuduasdhuasdhasudhasuashduasdhuasha gorunce dayanamadim :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Abi su an caldigim sarkiyi kulakliginizda dinlerken Norvec'te viking muzesi geziyo olmaniz lazim. Benim bi yerde gozler falan dondu boyle cami kirip vitrinden balta kapip milletin beyinlerinin pekmezini akitacaktim
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Evet dumur oldum, arkada myspace linkini açmıştım Dethkrüsh'ün, oradan çalıyor ben de penth çalıyor bunları sandım, yok artık abandı adam dedim kendi kendime dsfs.
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Penthesilea said: Abi su an caldigim sarkiyi kulakliginizda dinlerken Norvec'te viking muzesi geziyo olmaniz lazim. Benim bi yerde gozler falan dondu boyle cami kirip vitrinden balta kapip milletin beyinlerinin pekmezini akitacaktim yalan soyle me ya gece gece git isine
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 MADBOY said: Evet dumur oldum, arkada myspace linkini açmıştım Dethkrüsh'ün, oradan çalıyor ben de penth çalıyor bunları sandım, yok artık abandı adam dedim kendi kendime dsfs.bi tane caldim iste fadime'nin dugununu fsdfds emre icin geliyo siradaki sakri
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 of amator kayit falan cektim heralde o neydi lan sdf
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bilmedigin etmedigin sarkilari adini begenip caliyosun ya su radyoda, tam dayakliksin.
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 dsfsdf cumartesi sınav darı zormuş, ne sınavı var
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 İTS MEGIDEEEDH, KİL DI KİİNG Logic & System Design var ya, igrenc bi de ders iy imi
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 eet isminden anladığım kadarıyla çok boktan, system analys and software design almıştık geçen sene, neye çalışcamızı bile bilmiyoduk :D neyseki bugun uyuyabilecektim de sonrasında bir hafta hep uyanık kalmam gerekiyordu, peh, kolay gelsin sana da
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Son sarkimi da dethkrushten patlatip yayini birakip derse donuyom, dinleyenlre tenks
Öne çıkan mesajlar