Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[Kasım 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bapsi penth, şöyle EKSTREĞM metal'e geçmişken, hazır radyoda çok insan yokken, pıleylisti atıversene istek yapacağıms bapsi.

Ahan godoş'un evlatları girdi sdfs.
Mesaj tarihi:
The Dragon's Flight Across The Waves var mı Aman Avrat'tan, hoş olur bayağı.
At The Gates - Slaughter of The Soul varsa da bahtiyar olurum.

Edit: Hatta Dethkrüsh falan çal Erhan'a gitsin o da sdfs.
Mesaj tarihi:
Abi su an caldigim sarkiyi kulakliginizda dinlerken Norvec'te viking muzesi geziyo olmaniz lazim.
Benim bi yerde gozler falan dondu boyle cami kirip vitrinden balta kapip milletin beyinlerinin pekmezini akitacaktim
Mesaj tarihi:
Evet dumur oldum, arkada myspace linkini açmıştım Dethkrüsh'ün, oradan çalıyor ben de penth çalıyor bunları sandım, yok artık abandı adam dedim kendi kendime dsfs.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Abi su an caldigim sarkiyi kulakliginizda dinlerken Norvec'te viking muzesi geziyo olmaniz lazim.
Benim bi yerde gozler falan dondu boyle cami kirip vitrinden balta kapip milletin beyinlerinin pekmezini akitacaktim

yalan soyle me ya gece gece git isine
Mesaj tarihi:
MADBOY said:
Evet dumur oldum, arkada myspace linkini açmıştım Dethkrüsh'ün, oradan çalıyor ben de penth çalıyor bunları sandım, yok artık abandı adam dedim kendi kendime dsfs.
bi tane caldim iste fadime'nin dugununu fsdfds

emre icin geliyo siradaki sakri
Mesaj tarihi:
eet isminden anladığım kadarıyla çok boktan, system analys and software design almıştık geçen sene, neye çalışcamızı bile bilmiyoduk :D neyseki bugun uyuyabilecektim de sonrasında bir hafta hep uyanık kalmam gerekiyordu, peh, kolay gelsin sana da
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...