Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yayını tamamladım bu gece dinleyenlere tesekkurler =)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 biz teşekkür ederiz silkindiğin için
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ne demek metalci genclere yol vermek lazim hehuhe.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 axedice said: Korax paticik metalci yuvası. Beğenmiyosan isveçe git dostum. Neyse sarı gelin falan az biraz düzelmiş. Halk müziği çalın da tsm nedir yav. aslında düşününce isveç daha bi metalci yuvası. hmm İsveç sadece metalci yuvası değil sen merak etme.Beğenmiyosan sende dinlemek zorunda değilsin.Benim beğenmediğim bi yayını dinlemediğim ve üstünede "berbat yayın kimse beğenmiyo" demediğim gibi.TSM de çalınır,oyun havasıda.Ayrıca 500 tane metalcinin içinde 100 tane,başka bişeyler dinleyen adamlarda var.500 kişi bişey istiyo diye illa onların istediği olmak zorunda değil.Netekim 2 tarafada hitap eden tarzda yayın yapılıyo.Tabi benim gördüğüm şuki daha zegna,apache'nin dışında keyifle dinlediğim bi yayın olmadı. Asteroth said: Arkadaşım, olayı anlamadan çıkışmayın. Sorun, sıra bekleyen adamı sallamayıp yayına girmiş olması, sonra da tek kelime laf etmemiş olması. Bildiğin öküzlüktür yani bu. Bilip bilmeden bence siz çıkışmayın.Olayın içinde olan,ara bulmaya çalışan zaten benim.Bizde sizin A dediğinize B demiyoruz.Ama başka şeylerde var elbet olayın içinde.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ekmek senin için özel şeyler giricem arada kaçırma yayını :P
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 neyse gg olan gg oldu, silkinen silkindi layfff
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Van halenden sonra eller havaya? Hop hop hop
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bu eller havaya parçası mı ? yapmayın etmeyin. edit: back to the future :(
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Katılıyorum Zaugna'ya ama şunuda söylemeden geçemicem. Böyle kanka team toplayıp burda laf atmakla oluyosa herşey,bende çağırıyım msn'den bari 3-5 adam.Çileden çıkarmayın insanı.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 PM'de belirttiklerimi sen arkadaşlara iletirsin ozaman.Buraya yazmayım.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 İyi oynadık kazandık, bence siz de önünüzdeki maçlara bakın.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Korax said: Katılıyorum Zaugna'ya ama şunuda söylemeden geçemicem. Böyle kanka team toplayıp burda laf atmakla oluyosa herşey,bende çağırıyım msn'den bari 3-5 adam.Çileden çıkarmayın insanı. Ya ne msn'i, ne adam toplaması? Ülkücü müsün nesin birader allah allah Benim de radyoda programım var, yarın öbür gün benim başıma aynı şey gelmesin diye tepkimi koydum ortaya o kadar. Haksızlığı kabullenemeyip "Kankaları toplayıp laf atıyosunuz" demek nedir yahu? 5 kişi aynı şeyi söylüyorsa sana burda, sorunu biraz kendinde ara, kalkıp "Bütün dünya bana karşı" triplerine girmektense.
Öne çıkan mesajlar