Larethian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bence kızla bunu otur konuş rahatsızlığını bildir ama bunu yaparken -abidinide senide .... diye başlayan cümle kullanma çünki biter. konuşularak varılmayacak nokta yok . Ama sana şunuda söyleyebilirim sana tamam bir daha olmaycak sözü verirsede inanma kız milletine güven olmaz saman altından su yürütmeye kalkar :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Dragonutopia, 14 January 2004 11:10 tarihinde demiş ki: Anadolunun bagrından saf elı yuzu duzgun bı kız alıcan arkadas bunu bılır bunu soylerım.....oha ne dedım ben ... hehe walla iyi dedin :)[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 içindeki abidin aşkı bambaşka yuvayıkan abidin abidin the maço erkek abidinle ilişkiler 1 saatte bitirilir abidin abidin, gene ne ettin şimdi diğer başlıklarla devam ediyoruz.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Dragonutopia, 14 January 2004 11:10 tarihinde demiş ki: Anadolunun bagrından saf elı yuzu duzgun bı kız alıcan arkadas bunu bılır bunu soylerım.....oha ne dedım ben ... Bana oda ters. Onlarda hayatı fazla yasamamıs oluyor. Erkek yapınca vay bravo ne çapkın herif ama insanlarımızın o imrenme durumları kız yapınca adının çıkması olayı bana ters. Kızda yapsın erkekde yeterki dürüst olsunlar. Malsef kızlarımız dürüst olamıyo erkeklerimizin cahilliğinden ve takıntılarından. Atatürk bile bu çifte standardtan bahsetmiş ve hayatı yaşamış bayanlara saygı duydugundan bahsetmiş(Her ne kadar putlaştırma olayına karşı olsamda adam harbi çağının ötesinde bir insan). Ben bakire bir hanımla evlenmem eger hersey planladıgım gıb giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: mountaindew, 14 January 2004 11:22 tarihinde demiş ki: said: Dragonutopia, 14 January 2004 11:10 tarihinde demiş ki: Anadolunun bagrından saf elı yuzu duzgun bı kız alıcan arkadas bunu bılır bunu soylerım.....oha ne dedım ben ... Bana oda ters. Onlarda hayatı fazla yasamamıs oluyor. Erkek yapınca vay bravo ne çapkın herif ama insanlarımızın o imrenme durumları kız yapınca adının çıkması olayı bana ters. Kızda yapsın erkekde yeterki dürüst olsunlar. Malsef kızlarımız dürüst olamıyo erkeklerimizin cahilliğinden ve takıntılarından. Atatürk bile bu çifte standardtan bahsetmiş ve hayatı yaşamış bayanlara saygı duydugundan bahsetmiş(Her ne kadar putlaştırma olayına karşı olsamda adam harbi çağının ötesinde bir insan). Ben bakire bir hanımla evlenmem eger hersey planladıgım gıb giderse. yüzde 100 haklısın fakat bu kavram toplumun bilinç altına girmiş artık bunu değiştirmek imkansız gibi birşey[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bu diyarlar bizi açmaz. Gel tezkere gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Sallama olsun bitsin..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 yok bende istanbullu degilim. yani ankara dayimda . burdaki kızlarında pek geri kalır bi farkları yok.![signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ilk yazılanı okudum direk buraya geldim abidin insanının kazanmasını istese normalde yakışıklı makışıklı derse okkalı bi tokatı haketmiş demektir ama biletlerle kapıda bekleyen arkadaştada bi problem var gelmedi mi gir sinemaya hatta çevredeki kızlara fazladan bi biletin olduğunu söyle belki biri gelir senden sonra da gelse geleceği yer yanın :) sinemadan çıkınca belki kapıda görürdün o kız arkadaşını bekledim de gelmedin hiç mi beni sevmedin gibilerinden bi de şarkı patlatırdın onun üstüne bide hadi sana geçmiş olsun gidiyorsun bitiyorsun dedin mi önün açılmış olurdu.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 lol . zaten yeni barıştık. ayrılmak istesem barışmazdım bilene euhe[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hahah . tamamdır buldum . bu bayhana sinir oluyo bende bayhana oy verim valla delirir zuahah[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bence kendini bi düşün aslında senin isteklerin daha farklı olmalı çünkü sevmediğin şeyleri yapıyor ama sen ondan ayrılmak istemiyorsun aşık olduğun için mi yoksa ? HEr yerde söylediğim gibi burda da söyliyeyim aşk ayağı ..... ayağı boşver abi daha hayatının baharında aşık olupta ne yapçan bak keyfine dünya...... minare...... olayını yap gerçi minare biraz acıtır ama :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 yaş 20 olm :) aşigim tabi.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: PhalanX, 14 January 2004 11:55 tarihinde demiş ki: Problem var o kesin. Kardeşim Bayhan varken Abidin'e oy vermek niye ya dimi ama Bayran Rullz :) so slowliiii[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: quamor, 14 January 2004 12:00 tarihinde demiş ki: yaş 20 olm :) aşigim tabi. Benim de yaşım 20 ama ben sadece bi kere aşık oldum oda 15 yaşında bi dahada ne aşık oldum nede olmak isterim. Gerçi benim ki biraz farklı bi durumdu o zaman aşık olduğum o kızı bulsam bugün de sırılsıklam aşık olurum ama sadece ona ben Bursa'dayım o İstanbul'da leventlerden birinde.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kimse aşık olmak istemiyorum diyipte aşık olmamaya çalışmasın kendini kandırır sadece o. ha hic dişarı cıkmazsa o ayrı.ama aşık olmak istem dışı bişi.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: quamor, 14 January 2004 12:37 tarihinde demiş ki: kimse aşık olmak istemiyorum diyipte aşık olmamaya çalışmasın kendini kandırır sadece *!sırıtır şöle bir geçmişe gider... ve yüzünde anlamlı bir ifade ile yavaş yavaş uzaklaşır* İf you want to tell a good tale to an old man, tell him your relations..[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 gule gule demenın faktı gelmıstır[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 valla sinema konusunda bişey diyemiycem ama popstarı seyredip te abidine oy verse bence güzel olur herkes oy versin abidine :)[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: BabacumMostors, 14 January 2004 13:35 tarihinde demiş ki: said: quamor, 14 January 2004 12:37 tarihinde demiş ki: kimse aşık olmak istemiyorum diyipte aşık olmamaya çalışmasın kendini kandırır sadece *!sırıtır şöle bir geçmişe gider... ve yüzünde anlamlı bir ifade ile yavaş yavaş uzaklaşır* İf you want to tell a good tale to an old man, tell him your relations.. *!gel buraya hiç bi yere gidemezsin der* yüksek hoşgörüne sığınarak.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben olsam "aşk için ölmeli,aşk o zaman aşk" derim .[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ne demiş atalarımız kadının sırtından sopayoı karnından sıpayı eksik etmiyvceksin bi şekilde terbiyesiz olanlar için geçerli bu terbiyesizler terbiye edilmek içinvardır marka takıntısı mı var sen giymiyosun marka diceksin bu kadar ona buna mı bakıyo her bvalktığında yannışlıkla şöle bi dokunacaksın ki adam olsun yoksa olmaz eğer iploer dsenin elinde nmereye sürersen oraya giderim derse b.k çukuruna sürer sora üstünden iner[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Kıza çok yüz vermişsin tepene çıkmış demekki.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: blademaster, 14 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki: ne demiş atalarımız kadının sırtından sopayoı karnından sıpayı eksik etmiyvceksin bi şekilde terbiyesiz olanlar için geçerli bu terbiyesizler terbiye edilmek içinvardır marka takıntısı mı var sen giymiyosun marka diceksin bu kadar ona buna mı bakıyo her bvalktığında yannışlıkla şöle bi dokunacaksın ki adam olsun yoksa olmaz eğer iploer dsenin elinde nmereye sürersen oraya giderim derse b.k çukuruna sürer sora üstünden iner Bende buna karşıyım işte. Kızın biyolojik olarak senin canını yakması imkansız bu bir. Kız senin malın değil vurmaya hakkın yok bu iki. Eğer düzgün kız bulursan hoşgörüylede yola gelir bu da üç...[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yLn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 abi aslını sölemek gerekirse.. Bnm bi kız arkım olsaydı ve Abidine oy verseydi bi garip olurdum yaws... Zaten sefmiorum herifi... Yau ben bu konularda niye bööle bi garip oluo yaw? :([signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz... Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz... Bir Mesken Bulamadım Gönlüme... Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar