genial Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ankarada güvenilir petshop bileniniz varsa söyleyebilir, tavsiyeler bekleniyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 cepanın içinde sağlam bi petshop var fiyatları da çok uçuk değil. ve iyi ilgileniyolar ihtiyaçlarınla tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 petshop icin degilde kusun cinsi ile ilgili bir oneri de bulunabilirim:singapur cinsi.bembeyaz,en azından bizim kus öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Çekoslavaklar çok ufak olur ama ingilizler at gibi oluyor kocaman kocaman. Ama arkada fiyat farkıda var 40-50 ytl kadar(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 oha bu kadar pahalılandımı muhabbet kuşu fiyatları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben kızılaydan almistim ruh hastasi cikti saklanip saldirmayi ogretmisler kucukken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Abi muhabbet kuşları cins cins işte. Çekoslavakları en değersiz olanları onların fiyatı 15-30 arasında değişir. Ama mesela İngilizler var at gibi olurlar onlar 60-100 olur(: Ama süper hayvan çok sadıklar. Birde alıcaksan böyle ilgilenirim diyorsan bir tane al. Ben bir tane almıştım cam, kapı açıkken çıkmıyordu dışarı. Bir keresinde annem karşı komşuyla konuşurken kapıdan kapıya çıkmıştı merdiven boşluğundan üst kata. Bende çıktım peşinden sonra beni gördüm omzuma bindi geri geldik eve. Ardından baktım ben bu hayvanla çok ilgilenmiyorum arkadaş alayim dedim, bir tane daha aldım. Şerefsiz şimdi yüzüme bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Benim bi tane yeşil vardı 7 sene baktım sonra amcamlara verdim hayvanatı, bildiğin kancıktı hayvan kafesten çıkmaz, ötmez, selam yok sabah yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 1 tane erkek mavi ingiliz 1 aylık yavru almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar