Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede dünyanın herhangi bir yerinde yapılacak modifiye mümkünmüdür?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Millet vekili veya sağlam bir bürokrat akraban varsa herşey mümkündür akrabandan edindiğin 1 adet stiker ı aracın ön camına yapıştırmak yeterli.[hline][b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

walla 2 gün önce bizim burada (kozyatağı) gördüm bi 156 2.0dı galiba ben bile tanıyamadım resmen Fast&furious kaçkını bi aletti herşeyi deiştirmişti siyah karizma bi aletti walla.. hele o kaportaya kafayı yedim Mugen'ın S 2000'e yaptıkları gibi bişey yapmış deliydi yani... Motorda da sağlam modifiye olduğu belliydi (ses bayaa deişikti ayrıca öküz gibi basıyodu herif...)
Bu arada I'm back yo! :-)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Japonya'daki parcaları getırıp gumruk ve kargo masraflarına katlanabılırsen kı bu bahsettıgım seyler aldıgın parcalardan pahalıya patlıyor o zaman her sey oluyor tabı bırazda zamanın olacak ole 2 gunde gelmıo hıcbısey :)[hline]" pantaREi " DIED...!!!
" MAtt " IS STILL ALIVE...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pntREi, 27 December 2003 17:21 tarihinde demiş ki:
Japonya'daki parcaları getırıp gumruk ve kargo masraflarına katlanabılırsen kı bu bahsettıgım seyler aldıgın parcalardan pahalıya patlıyor o zaman her sey oluyor tabı bırazda zamanın olacak ole 2 gunde gelmıo hıcbısey :)[hline]" pantaREi " DIED...!!!
" MAtt " IS STILL ALIVE...!!!

abi yuh ben japonya'yayla nasıl iltibata geçim,ben onu soruyorum zaten dış kasa için o parçaları elinde bulunduran bir yer varmı onu merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Japon arabaları için parca üreten belli başlı firmalar var onların genelide merkezlerini Amerika'da kurmuş durumda.Türkiye'de henüz bu parçaları ciddi anlamda ithal eden bir firma yok.Maliyetler kargo ve vergiler nedeniyle çok pahalıya patlıyor.
Yakın zamanda DRAGGER.ORG adına bu tarz bir planım var bakalım arastırmalarımız halen devam edıyor.HKS,GREDDY,BLITZ,MAGNUS,VENOM,APEXI,DELFI gibi markaları TR'ye taşımaya çalışıcaz ama sonumuz ne olacak bilmem.

Bahsettiğim firmaların genelinde onlineshop hizmeti var ama sınırlı parçalara.International shipment yapan firma bulmak çok zor genelde hep US içi çalışılıyor.Visa yada yada PAYPAL sistemiyle.PAYPAL TR'yi kabul etmediği için sadece Visa ile satış yapan ve International Shipment yapan firmalar bulman lazım yada dediğim gibi bizi beklemen lazım :)

Kolay gelsin :) Arabanın ne olduğunu falan yazarsan daha iyi yardımcı olabılırım.[hline]I'M LIKE A LEGEND OR
SOME KIND OF PROPHECY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 29 December 2003 14:49 tarihinde demiş ki:
Patronnnnnnnnn :)
Nekadar maas vercewn bana :)[hline]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House

Verecez artık bişiler aç bırakacak değiliz seni kardeşim :)
Sen tasarım konusunda dediğimi yap once olm...Başlıoz artık yawas yawas...[hline][b]I'M LIKE A LEGEND OR
SOME KIND OF PROPHECY
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
pntREi, 28 December 2003 18:14 tarihinde demiş ki:
Japon arabaları için parca üreten belli başlı firmalar var onların genelide merkezlerini Amerika'da kurmuş durumda.Türkiye'de henüz bu parçaları ciddi anlamda ithal eden bir firma yok.Maliyetler kargo ve vergiler nedeniyle çok pahalıya patlıyor.
Yakın zamanda DRAGGER.ORG adına bu tarz bir planım var bakalım arastırmalarımız halen devam edıyor.HKS,GREDDY,BLITZ,MAGNUS,VENOM,APEXI,DELFI gibi markaları TR'ye taşımaya çalışıcaz ama sonumuz ne olacak bilmem.

Bahsettiğim firmaların genelinde onlineshop hizmeti var ama sınırlı parçalara.International shipment yapan firma bulmak çok zor genelde hep US içi çalışılıyor.Visa yada yada PAYPAL sistemiyle.PAYPAL TR'yi kabul etmediği için sadece Visa ile satış yapan ve International Shipment yapan firmalar bulman lazım yada dediğim gibi bizi beklemen lazım :)

Kolay gelsin :) Arabanın ne olduğunu falan yazarsan daha iyi yardımcı olabılırım.

Zaten anlatılabilecek herşey anlatılmış... Paran var mı? :)[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz...
Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz...
Bir Mesken Bulamadım Gönlüme...
Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...