Solymr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 arkadaşlar duydugumuz üzere server transfer olayı gelicek CT1 ile beraber benim düşüncem beraber buluşalım bi serverda. çünkü ben sıkıldım artık oyundan türklerlede bi süre takılmak isterim. fikirleriniz nelerdir kim nası yapmak ister. yada hangi server iidir. ben su an bartzdayim bence bartz hepsinden ii ama. o şekilde dendiginde adama bak ayagına cagırıo muhabbeti gibi olcak die solemek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Merhaba. :)-D Ben kain deyim. Bir serverda buluşabiliriz fakat transfer şartları çok önemli. Gideceğimiz serverde dımdızlak kalmak kötü olur derim ben! Birden fazla sub olan arkadaşlar var birden fazla silah götürebileceklermi? Yada zırh? Epicboss jew götürülemeyecek deniyor. Koşullar önemli. Hindemithtede büyük bir türk klanı var ve sayıları çok fazla. Klanın forumuna bu konuda başlık yazdım ama onlarda net cevap yazmadılar.http://l2newmoon.com/ Bence eğer açılırsa yeni servera yani europe servera gidelim derim.İlla gidilecekse.Hem siegeler hem manor makul saatlerde olur hemde ping düşük olur ki teonu deneyeniniz varmı bilmiyorum çok iyi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nargaroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 franzda oynuyorum gram lag yok ^^ gunun her saati - kainde cok lag olunca orda takıldım - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet server tranferi olcak ama bu kadar nasil olcak neler olacak kimse bilmiyor , Kore serverlerinde boss jewellery transfer edilmemis, birde lvl 80 800milyon,lvl 78-79 600 mil nakit goturebiliyormus, birde bi accounttan sadece bi char transfer olabilicek,gidecek yaptigimiz warsmith ve bounty hunterler :D:D Su transfer olayi bi netlessin o zamana kadar kasin kasabildiginiz kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu aralar o kadar canım sıkılıyorki her an L2 ye geri dönebilirim :) ama client download u için direk url bulursam anca :P bilen veya duyan varsa direkt download (fileplanet & gamershell harici) pm atsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bu arada Turgay cim :D hala itemleri koymamissin clan WHya :D:D sinavlar basladi hayat durdu galiba ?:)-D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kopekolduren transferden önce satıcam itemleri desene :D Tası tarağı satıp göçücen bu serverdan.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hocam saygilar , valla oyle bi ton weapon/armor satabildigimi satayim diyorum >:D< boss jewellry de transfer edilmiyormus :D onlari da satiyorum ama yeni server acilacakmi bilginiz varmi ? yeni server acilmayacaksa teon da dorf kasmaya baslayacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 simdiye kadar pek cok mmo da character migration acildi ve genelde her migration aciliminda da bunun akabinde yeni bir serverda acildi ama asla hicbirinde yeni servera migrate hakki vermediler. Yani L2 de yeni server acilsa bile, o serverin ekonomosi bozulmasin diye 2-3 ay migration yasagi getirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kopekolduren sen işini sağlama almadan böyle hareketler yapmazdın? hayırdır? Stratejisiz gördüm seni. Guru inşallah dediğin olmaz.bu server transferi bir an evvel olsada lvlimiza questimize baksak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hocam ayarladik :D sen canini sikma , sattigim seyler zaten kullanmadim belki , bi gun lazim ourda kullanilir diye tuttugum seyler :D gerci boss jewleri sattim ama olsun onlara cok gerek benim oynama sitilim de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kopekolduren bu arada WOW deneme account açtım. 10 Gün bedava. Sırf oda sen çok övdün diye acaba düzeltmişlermidir diye girdim bakiim dedim. Tam bir rezalet! Ne oynanabilirlik ne görsellik tam anlamıyla rezillik yani. istersen gir dene.ama uyarmadı deme.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Tornalp said: Kopekolduren bu arada WOW deneme account açtım. 10 Gün bedava. Sırf oda sen çok övdün diye acaba düzeltmişlermidir diye girdim bakiim dedim. Tam bir rezalet! Ne oynanabilirlik ne görsellik tam anlamıyla rezillik yani. istersen gir dene.ama uyarmadı deme.>:D< simdi hocam WOW kac mb duyduguma gore 14 GB gibi bir rakkam? indirmesi zor;)zaten benim kıyaslamam, binek hayvanlari, ve biraz daha fazla animation ,yani bunlar L2 de olsa coook daha guzel olur olma mi ? :D Evet gorsel olarak L2 cok iyi , craft olayi tiacreti kendin belirliyorsun ^^ ama bi kac social emo ekleseler bi kac tane daha cok super olacak gibim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Hasanım hala devam mı yahuu ? Süper abi .. bende gelmek isterdim tekrardan ama artık pek fazla vakit ayıramicam . Malum l2 de bolca vakit isteyen bir oyun. Neyse seni buralarda görmek güzel.. Timur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Timur hocam saygilar ,evet yav takildik L2 ye oyle devam ediyoruz :D bizler ayniyiz, birakip gittigin kadariz yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Kopekolduren bizi adam yerine koymuyosun yani öyle olsun bakalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 >:D<:D hocam teessuf ederim :D sizden icazet almadan WC ye bile gitmiyorum :D dun aksami hatirlatirim gerci siz de beni braiktinzi coktan teon a gectiniz :D simdi ketra orc questini acacam :D hayirlisi bakalim ne cikcak :D elimiz de kalmasinda 2500 molar >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 tallumları alıp aslında o elemanlar gibi orda senin sword singerla pole train yapmak lazım oof off... adamlar neden öyle yapıyormuş biliyomusun? Hem molar hemde yeni update te vampirif epey bi değer yitirecekmiş. Orda kayanın arkasında 4 tane oturan low level elemanı power level yapıyo elin çinlileri... Bu arada sana yolladığım maile baktın mı dün? Tam senlik makineler organize etmişlerdi gördünmü? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Kopekolduren nerdesin yaw. Nasıl bir event kaçırıyorsun bir bilsen varya dişlerini sökersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Eveeeett NCsoft taa 28 nisan 2004 de Lineage2 yi satisa sunmaya basladinda soyledigi yem mahiyetinde ki tınıyı yine soylemeye baslamıstı,bu sefer olacak dedik ama .... server transfer lol http://boards.lineage2.com/showflat.php?Cat=0&Number=1003330&an=0&page=0#Post1003330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ocağın ilk iki haftasına kadar gelir server transfer bak görürsünB)- Bu arada teamspeak olayını çöz hocam sana yakışmıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 insallah hocam,transfer gelir erkenden >:D< Evet teamspeak olayini bu aksam cozmeye calisayim,sizlerinde yardimiyla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Eee o zaman hangi fortress'i alıyoruz onu söyle bakam? Ben ciddiyim... Sen ben sadece bizim klan sen zaten full party tek başına oynuyosun. bendeki klassları biliyosun şunla gel dersin gelirim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Dün gece itibariyle server transfer aktif olmuştur!! Camiamıza hayırlara vesile olur inşallah :D http://www.lineage2.com/my_account/account_services3.html X((:D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 oo hayırlı olsun hocam :D insallah bende bi kac icinde tabi bilgisayar bulursam gelirim :D teona mi geciyoruz? :P nasıl oluyormus bi soyle ozet seklinde de olsa anlatsaniz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar