skyly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Olay şu arkadaşlar: Kulaklıklarımız varsa kulağımıza takıyoruz. sesini rahatça duyabileceğimiz kadar açıyoruz. Etraftaki ışıkları ve diğer sesleri kapatıyoruz. Aşağıdaki linkin tamamen yüklenmesini bekliyoruz ondan sonra bilgisayarın ekranını dahi kapatıp kaydı dinliyoruz. Gerçekten oradaymışsınız gibi hissedeceksiniz kulaklığı olmayan merak edip dinlemesin süprizi kaçıyor çok hoş birşey :) http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA video şeklinde koymadım dikkatiniz dağılmasın diye ama sayfa hazterleri otomatik yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 no link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 acılmıstı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 olay ne biliyo musun. ilk olarak aramaya inanıp, daha sonra "niyet ettim bu konu aramaya, uydum forumun arama motoruna" diye niyet edip açacağımız başlığı gerekli yere yazıp ara tuşuna 3 kulhu bi elham okuduktan sonra besmele çekip basıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 "virtual haircut" "virtual hair cut" "virtual barber" "3d sound" diye arattım bulamadım. Neden bu kadar ukalasın bana benim yazdığım şekilde cevap vermeye çalışıyosun? Tatminsizmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 beyaz bişi görüyorum ben ne o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 vide sayfaya yüklenemiyor ondan beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 korkutan videolardan degil di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 skyly said: sesini rahatça duyabileceğimiz kadar açıyoruz. Etraftaki ışıkları ve diğer sesleri kapatıyoruz. bilgisayarın ekranını dahi kapatıp kaydı dinliyoruz. kulaklığı olmayan merak edip dinlemesin süprizi kaçıyor çok hoş birşey :) Tırstırma zımbırtısı olduğuna dair bütün belirtiler var. Iııh. Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hm cok eglenceliydi =) korkutma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hmm eğlenceliyi bilmem, ama ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 valla benim ensem acayip gıdıklandı o tıraş makinasını kullandığında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Süper olmuş. Adam kulağıma fısıldadığımda bir garip oldum.Sanki nefesini bile hisettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Şahane ya Ama gerçekten hissediyorum nefesi ben de en sonda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya ben saçım kesilmiş gibi oldum çok üzüldüm ... Sonra bir de kulağıma fısıldadığında resmen kulağımda hissettim adamı çok garipti..Özellikle sonra fısıldadıktan sonra ehehe yapıyor dedim kesin odada adam... Sevdim ben baya eğlenceli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kola, omza değdirme gerginliği olmadan rahat bi traş. Daha nolsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dinledikten sonra bi baktim saclarim yok, lanet olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 siz onu geçin ben adamın ağzının kokusunu duydum resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benim cuzdanımda 20ytl eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aquila said: dinledikten sonra bi baktim saclarim yok, lanet olsun dedim. +1 kelim saçımı uzattımmı çok pis kabarıyo ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 adamın içimde gezdirdiğini hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 üstüne sigara yaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar