jonq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ray Wintone, Anthony Hopkins , Angelina Jolie ve daha bir çok ismin bulunduğu Beowulf'un 16 Kasım da vizyona girmesi bekleniyor.Offical Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sinemada bir mihenktaşı bi film ayrıca. oyuncuların 3d modelleri yapılmış onlar kullanılmış. öyle bi film. görünüm o kadar hoş değil ama osun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 peki farkı nedir, oyuncuların kendilerinden baska modelleri oynatması arasındaki fark? bence pek yok, hatta hazır butun karakterleri en ince noktasına kadar değiştirebilicek istenilen şekle sokabilicekken, bunun yapılmaması oyuncuların kendi vucudlarına sadık kalınması üzücü, nedir yanı gercekten mukemmel tip angelina joli midir bu rol için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hasılat getirecek tiptir. Güzele benziyor ama trailerdaki müzik olmamış, gazı verebilitede sınıfta kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yanı pis bişidir, sinema tarihi için mihenk taşı olabilicek bi r denemedir, ama olmamıştır, keza ilk değildirdi, gercek youncular 3d modelleri oynatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ya ben bunun fragmanını daha önce de izledim sinemada zırt pırt veriliyor her filmde çünkü ancak burda 3d modelleme kullanılmış dediklerini görmeden evvel gerçek zannediyordum, düşünün yani o kadar gerçekçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 "alala" diyorum trailera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 açılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?11,2089408 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 cuce, neil gaiman yazdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 trailerini izlerken normal film sandım o derece gerçekçiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hımm.. pek fena deil. kılıç varsa işin içinde tamamdır zaten eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar