Cengaver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Arkadaşlar yeni bi psp aldım sonra versiyonunu yükselttim. Netteki free psp oyunlarını oynamak için homebrew crackli versiyonlar yuklemem gerekiomuş. Ama 3.71 i crackli versiyon yuklemek için başka bi crackli psp yardimiyla kurmak gerekiyormuş. Bu işten anlayan varsa bana anlatabilir mi? Hatta Antalya'da bana bu işi yapabilecek biri var mi ? Yardim için şimdiden saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Psp Turkey, Nextpsp(adı regamer olarak deişmiş sanırım) adreslerinden gerekli bilgiyi alabilirsin. bu forumlar üzerinde o tarz şeyler pek sevilmiyor haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet nextpsp sitesine bak , orda PSP Hacking var , sürekli güncel bilgiler mevcut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar