Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Selam, Client ı yükledim şu an install ediyorum 15 dakikaya oyundayım. Saygılar.
kfg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 beta-center neresi oluyor ? war-europe'tan basvurmustum betaya, orada giris yapıyorum, sonra profile'a giriyorum, yine beta bilgilerini degistirme yeri cıkıyor, beta status: applied falan yazmıyor hic bi yerde =), google'dan https://betacenter.eamythic.com/ u buldum ama oraya da ayrı olarak uye olmak gerekiyor, ve ulkelerde turkiye yok, zaten bırak turkiye'yi amerika'da olmayan hic bi ulke yok, avrupa icin farklı bir beta center sitesi mi var ? varsa link pls...
kfg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 tamam oradan basvurdum dedim zaten =), ama beta status diye bir sey yok profilimde applied yazan, ona nereden bakıyoruz =) ?
sQu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 login ol, downloads kismina bak, client varsa kabul edilmişsindir zaten
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 US warhammer a girdim ama server kapasitesi yeterli değil ne yazıkki, geceden sonra girmek çok zor.
Öne çıkan mesajlar