doal4-2 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Yaw bu oyunu ilk tar da oynadım we acaip lag lı idi , beni zaten çoğu kişi ( burayı bilemem) cs den tanır , ahauah bu zamiyaya da hoşgeldim , herkese yararlı olmam dileğiyle hayırlı olsun , yanlız bişi war bu oyundaki genel olarak ÇOĞU şeyi bilmiyorum , neyse artık zamanla öğrenices :-D :-) Hadi bakalım , bide son bişi war sis bi server açmayı düşünüyomusunus :-? null Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 herkes bi ara newbieydi ve oyunu orendi...sen de orenirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doal4-2 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 Baba dün en son baktığımda birsürü mesaj wardı nooldu onlara yaw ? :-? :-( :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 geyikler mi? vurdular maalesef... ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2001 hahahahah vurudlar yaw black ne adamsın ha :-) bu arad aultimaTR nin düşündüğü bi server yok sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doal4-2 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2001 Baba benim bi sorunum war yardım edebileceq birileri warmı icq dan ,ultima online ile ilgili . şimdiden ilgilenenlere teşekkürler . :-( ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2001 sorun hala devam ediyorsa bana sorabilirsin...icq altta yazio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 anlamadım?[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 . [Bu mesaj Moncain tarafından 13 January 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 3 sene önceki topiği uplarsan anlamazsın tabii... eskiden UltimaTR ilk açıldığında konu dışı yoktu... niye böyle saçma sapan hareketler yaparsınız anlamam[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Apache, 13 January 2004 22:41 tarihinde demiş ki: anlamadım? beter ol :)[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bak ya :)[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 aa ben Doal ı tanırdım artık girmiyor heralde paticige anılar be pehhh icq sunuda kaybettim[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 eğlenin koçlar[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 lol paticik nostalji yaşıyor Apache sayesınde[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 oyun kolaydır 1 ayda öğrenirsin[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: zgrw, 13 January 2004 23:23 tarihinde demiş ki: oyun kolaydır 1 ayda öğrenirsin sen ne diyosun ya puhauha[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: zgrw, 13 January 2004 23:23 tarihinde demiş ki: oyun kolaydır 1 ayda öğrenirsin bir ay da iyiymiş :) ben ömrümü verdim breee[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Öğrenmek için mi?[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar