Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehuehe bakalım bu oyunu becerebileceqmiyim :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yaw bu oyunu ilk tar da oynadım we acaip lag lı idi , beni zaten çoğu kişi ( burayı bilemem) cs den tanır , ahauah bu zamiyaya da hoşgeldim , herkese yararlı olmam dileğiyle hayırlı olsun , yanlız bişi war bu oyundaki genel olarak ÇOĞU şeyi bilmiyorum , neyse artık zamanla öğrenices :-D :-) Hadi bakalım , bide son bişi war sis bi server açmayı düşünüyomusunus :-? null

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
3 sene önceki topiği uplarsan anlamazsın tabii... eskiden UltimaTR ilk açıldığında konu dışı yoktu... niye böyle saçma sapan hareketler yaparsınız anlamam[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
eğlenin koçlar[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
lol paticik nostalji yaşıyor Apache sayesınde[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion
Mesaj tarihi:
oyun kolaydır 1 ayda öğrenirsin[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 13 January 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
oyun kolaydır 1 ayda öğrenirsin

sen ne diyosun ya puhauha[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
Öğrenmek için mi?[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
  • Yeni Oluştur...