Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterleriniz..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

CoolRider said:
High Elves - Swordmaster veya Dark Elves - Black Guard artık hangi tarafı seçiceğime bağlı.

swordmaster oynadim, gerçekten güzel class.

sorceress dps fena, witch elf de guzel..

MacLeod said:
her ne kadar bunu tam bir ölçü alamasakta dwarflar en az seçilen ırk olucak gibi geliyo bana. hatta bu oylamada en az seçilen class dwarf hammerer. ha şikayet ettiğimden değil. dwarf hammerer oynayacağım büyük ihtimal her ne kadar dual wield ile asabımı bozsada yapımcılar, muhtemelen her oyundaki usandıran whinny boylardan uzak durabilirim.

bende tam tersine duel wield yüzünden hammerer oynayacagım :) daoctan gelen alışkanlık diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

lore a tam uyduramadılar sanırım en büyk neden o. slayer dediğin adam elinde tek silahla çıbıl gidiyo savaşmaya ve tek başına savaşıyor genelde bir de adamların amacı bir an önce savaş alanında ölüp gitmek zaten. adamların tekrar tekrar ressurect olması baya mantıksızlık. ha birde gear problemi olurdu bişey giymiyo adamlar gerçi başka nedenleri vardır büyük ihtimal ama slayer kalsaydı dwarf popülasyonu baya artardı oyun çıktığında. gelecek bir expansionda çıkarsa şaşırmam doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

xrex said:
dwarf engineer oynadım geçen test.gerçekten çok zevkli bir class.:) özellkile gun turret olayları çok keyifli

Engineer imba şuanda. Bright Wizard da çok güçlü geldi bana ama daha ortada adam gibi resist fln yok. Şuan en hoşuma giden class Marauder oldu. Gerçekten çok güçlü bir class inşallah ayarlarıyla fazla oynamazlar :)

Şuanki düşüncelerim:
Chaos olursam kesinlikle Marauder olucam Order olursamda Hammerer yada Ironbreaker yalnız Ironbreaker'la lvl kasmak acayip yavaş ve bayıyor.Aslında tüm tanklarda durum aynı....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...