Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mutluyum gururluyum yaptım! saatlerce aradım türkceleştirdim ve renklerini paticik.com a ayarladım!

Browser üzerinden online chat i sonunda başardım:) Mirc yüklemem diyen mix reborn üyelerine kıyak olsun bütün paticik camiasını bekliyorum tabiki Mix_Reborn yazıyor ama paticik halkının tamamı gelsin herkez girsin vadaa:)

Tıklayın devamı kolay
Çalışmayanlar söylesin

CheChatMan
Biraz sürebilir 222kb çıkan herşeye yes diyin[signature][hline]irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
Detaylı bilgi
Mesaj tarihi:
Yavrucum.
Gençsin.
Körpesin.
Git.
Yat.
Uyu.
Horla![signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Hatta bakınız ekran görüntüsü böyledir renkler süper dimi insanın canı portakallı şeker çekiyo
üff bu hostta sıctı..
oha ya bütün hostlar sıcmış
gösteremicem

http://c.1asphost.com/chemical/nasil.jpg

Neymiş efendim hotlinking hede gödö... cp edicez
[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin

[Bu mesaj Chemical tarafından 13 January 2004 05:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Vaay Chemi kralsın sen.
Xşahane bi iş daha becermişssin tebrikederimadattiridottiri.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
devamının gelmesı dılegı ıle basarılar :P[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
sunucu bulunamıyor :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
boyle dandık seylerle ugrasacagına ders calıssan ne kadar mutlu olacaksın portakal rengıymıs boyle gıderse buyunce kasıyer falan olacaksın *kaslarını catar*[signature][hline]|apache the taksimetre|
Mesaj tarihi:
Bir halt becerememişsin işte kimsede açılmıyor =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
zaten iyi birşey yapmaya karar verme kısmı en uzun uğraşlar süreciydi.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
2. link çıkıo ama birincisi gelmio :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ıyısınde ondan[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
  • Yeni Oluştur...