evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tesadüfen bilgisayarımda klibini buldum kendisinin "Scatman" isimli. var mı hatırlayan bu posbıyık amcayı? bii bap bap barop bop bap bap barop bop şeklinde baya hareketli bişeydi parça:D http://www.youtube.com/watch?v=mpHLEm9-0bg aha bu da videosu.. çok güzelmiş lan o zamanların müzikleri heey hey... *eskiyi hatırlayıp hüzünlenen smiley* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Küçükken hastasıydım hatta harçlığımı biriktirip albümünü almıştım, şimdi dinleyince o günleri hatırladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 40'ina girmis devlet bankasinda calisan veznedarlara benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Oha hatırladım amcayı dinlemeden Çok severdim ben de, tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ceza'ya taş çıkartır bu adam. hoşuma gitti ama daha önce dinlememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar