Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Gayet güzel PC mi açtım tam mailerimi indiriyordum ki PTI diye makina kendini restartladı bir anda hatta bunla da kalmayıp biiiip diye ötmeye başladı. Nedir ne değildir nasıl temizlenir bilen var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 PTI ? bılmemki. bilgisayarın 98 ise go back yükle geri alırdın makinayı hiç bir şeyi kalmazdı :)[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 W2k var makinada. Bi virus vardı nett girerken falankilitliyordu galiba o.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 xp deki olusan bugdanmı bahsediyorsun? 1 dk içinde kapancak uyarisi?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Yok sorun virus değil sorunlu bir pdf dosyasıymış. 2 PCde birden aynı anda salak hatayı yapınca panik olduk sizi de panik ettim pardon[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ehem n.p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar