aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 notre damea 31 caktik gecen ay, geldikleri gibi gittiler. muzikal konusunda hissali harikalar kumpanyasi varken baskasinin lafi bile edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 zerre bilmem fransızca ama sanki ne dediklerini az çok anlıyormuşum gibi geldi bana ve çok sevdim. Keşke birisine aşık olsaydım diye geçti içimden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 esmeraldayi guzel hatun oynamis be izlemek lazim tamamini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 axedice said: Coselin said: Notre Dame'ın olayı nedir abi, "Herkes Esmeralda'ya hasta" temalı bir müzikal işte. Derinliği yok hiç. Bakıyorum nick değiştirince hemen inkara gitmişsin. Ayrıca arkadaşım Notre Dame'ın (Meryem Ana demek - sen bilmezsin diye yazdım) arkasında da Allah var. Allah birdir doğru konuş. Geç şimdi bunları axedice, sanki müzikal Meryem Ana'yla ilgiliymiş gibi gösterip genç dimağları kandırma. Frollo'nun allahı şaşıyor Esmeralda'yı görünce, sen hala dindesin, imandasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 la monture pls. http://www.youtube.com/watch?v=3j6AcpwYf-U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bu şarkı inanılmaz birşey ya tam bir duygu seli ve inanılmaz bir müzik ziyafeti. Bir gün bu müzikali izlemeyi çok isterim. Ama aynı kadro oynamaz heralde artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 nalet sarki kafamda takildi kaldi, midterm boyunca klip oynadi kafamda, hala onuyo, cik ulan aklimdan kambur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ahaha cok guldum bu mesaja:) cik aklimdan kambur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar