Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lok Gezegeni

Bowabe

Öne çıkan mesajlar

Millet Lok gezegenini nasil bilirsiniz? Saniyorum en pahali starship bileti oraya (1699 filan yanlis hatirlamiyosam).. Bide Kimogilalar bulunuyor bildigim kadariyla.. Bunun disinda tek bi ana sehri olan bi gezegenden baska ne bekleyebiliriz? Bu gezegene takilan varsa biraz bilgi versin.. hangi server olduu farketmez.. Orda sehir kurmak icin bi suru alan oluyo bilirsiniz.. Ondan soruyom bunlari..[signature][hline][Bria] Tatooine/Mos Elsewhere - Grenadeer
Sosyal ağlarda paylaş

lok'un en önemli özelliklerinden biri lokian wild wheat yetişmesidir. lokian ww kaliteli stim için olmazsa olmaz hammaddelerden biridir.

3-4 ay önce lok'taki mission terminallerde snorbal missionlari listelendiği dönemlerde lok, experince için hunt yapanların gözdesiydi. tabi soe'nin hışmına uğradı ne hikmetse. hala snorbal grupları seyrek de olsa gezegende var ama mission terminallerde listelenmiyorlar.

perlek ve kusakların yoğun olduğu birkaç bölge dışında genelde sakin bir gezegen. gurglar nötral, zaraları dokunmaz. ara ara pek fazla bulaşılmaması gereken nötral droideka grupları var.

gezegende yaşamayı düşünüyorsanız negatif nym faction puanınız olmamasına gayret edin ki pirate gruplarının yanında bir de nym'in adamları tarafından taciz edilmeyesiniz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

lokta shir kurulamiyor bildigim kadariyla hatta birak sehri ev dahi kurulamiyor, sadece patchden onceki kurulan evler var.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 13 January 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
lokta shir kurulamiyor bildigim kadariyla hatta birak sehri ev dahi kurulamiyor, sadece patchden onceki kurulan evler var.

Lok'ta player cityler var Sad, bak o kadar da liste yapmıştım hatırlarsan Eclipse'de hangi gezegende hangi şehirler var diye. Bakıyoruz demiştin demek ki bakmamışsın. Peki...

Şehir kurulamayan gezegenler, Endor ve Yavin 4... Sebebini bilmiorum, bitki örtüsü olabilir. Endor mesela filmlerde sadece ewokların basit kasabalar kurduğu bir uydu gezegen olarak geçio, sebep bu olabilir...[signature][hline]
8-)
Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

simdi biriyle konusuyorum da lok da acaip pvp donnuyomus, sehirler ve guild lar birbirleriyle cok organize calisip raid ler yapiyolarmis. gerci daha once 1 sehre gitmistim acaip guvenli idi. bi ara oralara takilip battle opportunity yakalamaya caliscam :)[signature][hline]eededo tha AssaulteR
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilmiyodum lok da sehir oldugunu .dogrudur arkadaslar en son patchde bazı gezegenlere ev kurmayı yasaklayınca bu soe sandımdı kı kurtulamıyor . sımdı hatırladım dogrudur 2 3 gun once gıttıgımde harıtada sehırler vardı. is yogunlugu iste prd yanlıs bılgı ıcın :)[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...