extacy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 arkadaslar menulerde sorun var ya yapamadim bi türlü mesela : bowcraft'ta elven bow yapabiliyorsunuz ama diger itemlar yapılmio gibi bs de iron yapabiliorsunuz diger madenlerden yapamiyorsunuz set yardımcı olursanız sevınırım[signature][hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sorun menulerde buraaya c/p yap yardımcı olurum.[signature][hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki: bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 scripte item yapabilmek için ilgili yerlerde şuna benzaer satırlar olmalı src.makeitem i_golden_helm gibi[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesela bir runebook scriptininde [ITEMDEF i_runebook] yaziyosa inscription scriptinde de runebook yapma varsa ONBUTTON=4(attım) src.makeitem i_runebook olmali komutlar yanlisdir sende[signature][hline]Limbscomp II Uo Owner Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 item'in resources kismi hatali ayarlanmi$ olabilir?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 evet resource lara bir bak onlardada hata olabilir[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Yok bence resourcede hata yok oluyor bazen böyle menude ilk bir kaçini yapiyor diğerlerini yapmiyor her ne kadar olsa bile hata olmasada bendede bir kere olmuştu nasil çözdüm hatirlamiyorum :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kullandığın scripti buraya kopyalarsan sana daha net yardımcı olabilirim.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar