Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Lalu back :) zegna, septimus, durlag nerelerdfesiniz laaannn. ses verin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 onlar napıyolar bilmiyom ama ben Gareth-Midgard da oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ene laluyu ben bile hatırlıom la? aha : ) hosgeldinn.Gerçi sonradan ama olsun. : D Bende askerliğim nedeni ile oynayamıyorum pek.Bu aralar izindeydim free server ancak yetinebiliyorum Orj cok istiyorum ama insallah askerlik bitince Us bi serverda oynamayı düşünüyorum klasik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yahu mlee oynanmıyor daocta.infiltrator ile combo yapamıyorum en güzel halinde 3-4 sn delay oluyor.ne önden perform artery atabiliyorum ne arkadan backstapII atabiliyorum.Yokmu bu lagın çaresi arkadaşlar? wow da böyleydi your-freedom adlı program kurtarmıştı daocta çalışmıyor o ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bende lag olmuyor? 1mb bağlantı abi nası lag oluyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 20Mbit de olabilir baglantin da, downloadla oyunla ayni mantikta islemiyor, zar zor yeten yurtdisi cikislarina da 4 KAT HIZLI TURBO ADSL gibi bi sacmalik eklenince pingler yukseliyor haliyle. Your Freedom hedesi her programda calisir, calismiyo dedigin uyumsuzluk anlamindaysa. Ise yaramiyo diyosan bilemem, denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 :S evet yurtdışı çıkışı rezalet türkiyenin.freedom çalışmıyor derken daoc portaldan giriyorum free serverlara.şimdi sockscap e target olarak daoc portalı gösteriyorum haliyle wow daki gibi wow.exe ye girmiyo daoc portala giriyo.onun bir yolu varmı acaba.daoc.exe yi hedef gösteriyorum buy sefer daoc portal açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu saatten sonra kımse donmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 wow dan bayan gercek daoc'cular war cikana kadar donse keske :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 lancelotta oyuncu sayısı fazla olsaydı veya merlinde dönmeyi düşünürdüm ama çok az oyuncu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Nasil oyuncu sayisi az merlinde yahu? biz zerglerden baydik hem stealth hem fg lerden sen oyuncu sayisi az diyorsun lol.her gun kafadan 1.5k player oluyor hafta sonlari 2k belki daha fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Hakkaten yahu classicte de killiburyde de yeterince oyuncu var. Öyle pek nüfus düşüklüğü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hums size bişe sorayım en son bi patch gelmişti böle tüm chat ekranları fln deişmişti hala öyle mi yoksa onu eskiye döndürmenin bi yolu varmı? bn o olaydan sonra bırakmıştımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 chat ekranlarimi degismisti ?? yeni skinler uygulandi her expansion'la birlikte, ama istedigin skini kullanma sansin var.. hatta hicbirini begenmiyorsan daocmods'dan custom skin indirebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hayır hayır öle deil 5 senemi fln verdim daoca noob deiliz=P yani tüm interface tamamen deişmişti patchle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zevial Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 lan çatlak sm emircan re-active et hemen accountunu gel ben alvary :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 euaheuahe olm ne arıon lan burda:P ya döniyim diorum dönmesinide o en son gelen interface yüzünden hiç hevesim yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bannlayin bu zeviali bu forumdan yaaa..bi rhaat yok allahin sutcusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 emr lan senle sorc inf duo yapardk salisbury de gunde 1 level alır sevinirdik heygidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 o gunlerde gunde 10-20k rp yapinca sevinirdik simdi 180k yapinca az gelio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 çok güzel günlerdi lan ouz aq ya eski tadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 lan tek kol hala oynuon mu :D ben bugun basladım bana hangi server hangi ırk sınız söleyin bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 burdayız burda ama DAOC oynamıyoruma rtık ya hep anıyorum özlüyorum ama maalesef :( EU serverları in cin top oynar olmuş..US serverlarında da oynamak istemiyorum sanırım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polywog Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 berk,levent,gürkan,gürhan,mehmet,evren,kerem,devrim su sekilde su oyuna fg olarak geri donsekde oynasak hi fena olmaz..avrupa serverlarını amerıka ıle bırlestırecekler baska yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar