Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Elime bu sabah geçti bilgisayar. Ses ayar tuşunu bulamamaktayım. Manual'da "touch-sensitive volume adjust" diyor ama allahın cezasını keşfedemedim bir türlü.. Yardım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ühü ask hp ve yahoo answers servislerinden bile cevap alamadım. altı üstü ses ayar düğmesi, devlet sırrı değil ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Touch-Sensitive; touch pad le alakalı bişey olmasın normal windowsun ses kontrol programı işe yaramıyr mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 touch pad dekı scrool bar ı bı sekılde volume artırıp azaltan bara donusuturyorsun galıba fonk tusularına basılı tutup bıdene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 şincik şöyle oluyor.. aslında hp'de touch-sensitive volume control şöyle bir şey: pek tabii benim notebook'ta öyle bir şey yok =) ben de dediğiniz üzere touchpad üzerinde türlü kombinasyonlar denemiştim zaten, yok efendim fn imiş, ctrl imiş, alt imiş, shift imiş, ne varsa salladım artık. yok ama, tınlamıyor zıkkım. tek umudum, şuradan bir yiğidin çıkıp bağıra bağıra "BENDE DE BU -ALETTEN- VAR, ŞÖYLE ŞÖYLE KULLANIYORUM" demesidir. işimiz allaha kaldı a dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yalnız senın resımde gosterdıgın dugmeler quıckbuttons bahsettıgın touchpad vol. olayı ıcın acaba bıseyler kurman mı gerekıyor cunku quıckbuttonlar ıcın kuruyorduk olmadı hp servısıne tel ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 quick launch button olayı bildiğin buton oluyor, touch-sensitive bir hadise değil ;) evet aslında, onlar için de hp bir patch sunuyor ama dediğim gibi benim öyle bir butonum falan yok zaten =) olsa amenna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 laptopunun sesini acamayan adama ben olsam kiz verir miyim? bence vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben olsam ben de vermem valla. çok sinir bir şey.. sesi ayarlamak için fare kullanmak zorunda kalmak insani deli ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 HP destek servisine telefon ettim.. Destek servisi, destek veremedi =) Bendeki 6710s olmasına rağmen 6710b'nin rehberiyle bana yardımcı olmaya çalıştılar. Datmin etmediler tabii, sonra da destek için satış birimine yönlendirdiler =P Satış birimindeki hatuna izah ettim derdimi, o da bendeki manual'ı internetten indirecekti =P Dedim "bende indirilmişi var". Sonra telefonumu aldı (BENİ BEĞENDİ!!), geri döneceğini söyledi.. 1-2 dakika sonra geri aradı, tekrardan destek servisine danışmış(oh shit). Sonuç: 6710s notebook'larda touch-sensitive volume control yokmuş.. Ses sadece yazılımsal olarak ayarlanabiliyormuş. "Peki -HP Compaq 6710s Quick Specs- dosyasında niye öyle yazıyor" dediğimde, "O tüm 6710 serisine ait bir manual" cevabı aldım. Bu da bana garip geldi, "HP'nin ayıbı" dedim kendi kendime.. Ve ayrıca sinir oldum. ULAN HANGİ ÇAĞDA YAŞIYORUZ! KIÇIKIRIK BİR NOTEBOOK'UN SES AÇMA-KAPAMA DÜĞMESİ OLMAZ MI?!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Son gelişme olarak, sorunumu bir programcıkla hallettim. Sound Volume Hotkeys: http://www.softarium.com/soundvolumehotkeys/ Bedava olması ve sadece windows sesine müdahale etmesinden dolayı sisteme minimum yük bindirmesi açısından tercihim oldu. Yoksa çok daha fazla iş yapabileceğiniz zilyon tane macro programından birini de tercih edebilirsiniz. Ah hp ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bence sen mudurle konus, mail atin, manuala bakip aldik biz, memnun degiliz diyin, bir ust modeli yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 vaktim olduğunda hp amerika'ya (destek, satış, hebe hübe departmanlarına ayrı ayrı), hp türkiye'ye mail atmayı düşünüyorum. ayrıca sikayetvar.com'a da yazacağım sanırım. ama şirketin bilgisayarı olduğu için önce izin almam lazım =) zira seri numarasına bakıyorlar ki o da şirket adına kayıtlı. sonuçta bir rehber yapıyorsun ama rehberdeki bilgi, ürününü olduğundan fazla gösteriyor. daha ne olsun.. hatta ilgili dosyayı da göstereyim: http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/12687_div/12687_div.HTML "touch-sensitive" diye aratırsanız, hardware listesinde belirtildiğini görürsünüz. edik: şaka gibi yahu =) şimdi teknik destek departmanımızdan aradılar. "memnun musun bilgisayarından" diye.. ben de anlattım yaşadıklarımı.. dedim "6710b'yi tercih edelim bence daha iyi".. "biliyoruz da stoklarda yok" dedi onlar da.. "6710b gelince, değiştiririz olmazsa" diye bir cevap aldım. bunu da bilmiyorum neden, sizinle paylaşıyorum =P buradan çıkacak sonuç: 6710s yerine paranıza birazcık daha kıyın, 6710b alın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar