MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 arkadaşlar şu anda KanalTürk'de Fazıl Say'ın Cumhuriyet Operası var. yaklaşık 20 dk öncde başladı. Tüylerim diken diken oldu açıkçası. kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 çok güzel gerçekten teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 şu an Erol Evgin'in "Atatürk'ü Gördüm Düşümde" konseri var. Fazıl Say 21:30 da başlayacak. ama bunu da izleyin kaçırılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hata olmuş. Cumhuriyet Operası demiştim. Nazım Hikmet Oratoryosuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 evet ben de reklama girdiğinde jenerikte anladım zaten şüphelenmiştim :) olsun iyi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 oratoryoyu geçtim de Erol Evginin konserini bulma şansımız var mı nette acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar