Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bsplayer problemi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi bu çok sevdiğim ve senelerdir kullandığım player nasıl böyle şey yapar diyorum,ama biraz daha beni zorlarsa saymaya başlayacağım az kaldı.

Dün gittim 22" bi ekran aldım.Doğal olarak divx'leri 16:9 izlemek için bsplayer'da ayarları yaptım.Netekim bu şekilde ayarladıktan sonra,filmi açtıktan yaklaşık bi 5 saniye sonra çat diye hiçbir hata vermeden,hiç bir ses seda vermeden çat diye kapanıyor bsplayer.Codec'lerde falan problem yok,yani film başlıyo zaten,güzel güzel gösteriyo ama 5 saniye kadar sonra sorgusuz sualsiz kapanıyo.Yıllardır bukadar seve seve kullandığım playerda beni arkamdan vurdu sonunda :)

Farklı versiyonlar denedim,fayda etmedi.Netice itibariyle 16:9 divx izleyemedikten sonra atıyım gitsin bu monitörü diyorum.Bana tavsiye edebileceğiniz bi player yada çözüm varmıdır bunun için?VLC playermı neyse,nasıldır o?Bsplayer gibimidir?

Teşekkür ediyorum şimdiden.
Mesaj tarihi:
daha eski bir versiyon indir. 2.12 falan çalışır büyük ihtimalle. çünkü bende de olan bir sorun o, yenileri çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
bkp said:
daha eski bir versiyon indir. 2.12 falan çalışır büyük ihtimalle. çünkü bende de olan bir sorun o, yenileri çalışmıyor.

tamamen silip tekrar yükledim düzeldi şimdi.teşekkür ediyorum acaip fazlaca :) bsplayer yüzümü kara çıkarmadı,gönüllerdeki player yerini korudu :)
Mesaj tarihi:
bende soru sorayım bari bendede rmvb video larını hic acmıyor bazılarını güzelce gösteriyor ama bazılarında play diyor ama ekrana hic bisey gelmiyor oylece kalıyo gom playerdada aynı sey var :S gom player dada ileri geri yapabiliyorum ama hiç hareket etmiyor video
Mesaj tarihi:
VLC iyidir, ama bsplayer update çıkardığı zaman kesin indir, baya bug vardı düzelttiler. 2.24 var bende, sorun çıkarmıyor widescreenim var.

16:9 ayarını falan shift-1,2 falan basıp yapabilirsin.
  • Yeni Oluştur...