Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bsplayer problemi..

Korax

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bu çok sevdiğim ve senelerdir kullandığım player nasıl böyle şey yapar diyorum,ama biraz daha beni zorlarsa saymaya başlayacağım az kaldı.

Dün gittim 22" bi ekran aldım.Doğal olarak divx'leri 16:9 izlemek için bsplayer'da ayarları yaptım.Netekim bu şekilde ayarladıktan sonra,filmi açtıktan yaklaşık bi 5 saniye sonra çat diye hiçbir hata vermeden,hiç bir ses seda vermeden çat diye kapanıyor bsplayer.Codec'lerde falan problem yok,yani film başlıyo zaten,güzel güzel gösteriyo ama 5 saniye kadar sonra sorgusuz sualsiz kapanıyo.Yıllardır bukadar seve seve kullandığım playerda beni arkamdan vurdu sonunda :)

Farklı versiyonlar denedim,fayda etmedi.Netice itibariyle 16:9 divx izleyemedikten sonra atıyım gitsin bu monitörü diyorum.Bana tavsiye edebileceğiniz bi player yada çözüm varmıdır bunun için?VLC playermı neyse,nasıldır o?Bsplayer gibimidir?

Teşekkür ediyorum şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

bkp said:
daha eski bir versiyon indir. 2.12 falan çalışır büyük ihtimalle. çünkü bende de olan bir sorun o, yenileri çalışmıyor.

tamamen silip tekrar yükledim düzeldi şimdi.teşekkür ediyorum acaip fazlaca :) bsplayer yüzümü kara çıkarmadı,gönüllerdeki player yerini korudu :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende soru sorayım bari bendede rmvb video larını hic acmıyor bazılarını güzelce gösteriyor ama bazılarında play diyor ama ekrana hic bisey gelmiyor oylece kalıyo gom playerdada aynı sey var :S gom player dada ileri geri yapabiliyorum ama hiç hareket etmiyor video
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...