Defensive Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bilgisayarımı satıyorum, arkadaş özelliklerini istedi.Ben tam olarak konuya hakim olmadığım için net cevap veremedim.Örnegin RAM 2 x 512 ama MHZ si ne kadar bilmiyorum =) Yada p4 2.4 ama önbellek vs vs bilmiyorum.Anakartımın sadece VİA oldugunu bılıyorum, açtım baktım üzerinde model vs yazmıyor.Böyle birşey duymuştum.Programlar var her firmanın kendı malının özellıklerını döküyor bilgisayarında calıstırdıgın zaman.Yardımlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 everest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 everest, aida32 vb tarzı programlar işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Hemen bakıyorum, saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Everest Home Edition diye arat bulursun. Everest'in ücretsiz bir eski sürümü bu. Artık dağıtılmıyor ama bir çok download sitesinde hala mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sisoft sandra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 everest ve sisoft süper ikilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 cpu-z http://www.cpuid.com/cpuz.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ellerinize sağlık, cuk oturdu.Yorumlayan herkeze teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Everest Ultimate Edition en babası bence :) gerçi halletmişsin işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mayhem said: Everest Ultimate Edition en babası bence :) gerçi halletmişsin işini. Arkadaşların verdikleri yetti ama merakdan onuda indiriyorum. Saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ultimate serial istiyor.. bulman lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar