quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 eft az once ilk defa baglandım ancak bi yavaşlık var vede baglantı arada kendi kendine kopup tekrar baglaniyo neden?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hmm sanırım senden kaynaklanan bı sorun var. Ara bakım iste. Gerçi baglanır baglanmaz sorun yaratması bıraz garıp. Bu arada Adsl yinede çok yavaş falan dersen bakımdan sonra şu anda genel olarak çok iyi durumda değil zaten.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 firewall da IP ni saklamaya çalışıyorsan modem çakamıyor kopup gelmeler oluyor. Bende öyle olmuştu kaldırdım firewall u düzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 firewall u kapadim . yine fazla bişi degismedi. yaw birde gosterge 10Mbps baglanti diyo? manyadimi ne? ve zonealarm yuklesem pc yi kasarmi? ve virus korumasida yaparmi_?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Ne gostergesi ya o? bide zonealarm yukle bısı olmaz.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ya asagida birim alaninda saatin orda baglanti gostergesi varya o. baglandigimda 10mbps gosteriyo.*?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hmm peki şu anda net hızın nasıl?[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 valla bende 256 adsl var tık demiyo çok hızlı[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 yurtdisi cikislari haric fena degil. yani 128kb adsl hizinda . download lari 13 le felan yapiyorum .[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ee ozaman sorunun ne gayet güzel işte hızın quamor.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 o ilk baglandigimda cok yavasti :) şu an iyi biraz daha . birde ben boyle cok iyi bişi bekliyodum ama herkeste ayni olunca o zaman annadımki telekom sux . ama yurtdişi cikişlarini bekliyorum bi duzelsin o zaman anlicaz .[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 adsl sux, tabi herkez ac gibi ba$vurular acildiginda atlarsa ole olur, kablolar bile adsl'e gecti bir cogu, ohhh ne guzel patlami$tir kablo ruuulzzzzz![signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Dmx, 13 January 2004 17:16 tarihinde demiş ki: adsl sux, kablo ruuulzzzzz! .[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Dmx, 13 January 2004 17:16 tarihinde demiş ki: adsl sux, tabi herkez ac gibi ba$vurular acildiginda atlarsa ole olur, kablolar bile adsl'e gecti bir cogu, ohhh ne guzel patlami$tir kablo ruuulzzzzz! acı gerçek... ama geceleri kablodan hızlı :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 10mb/s herkesde yazar senin asıl hızın o diil, bağlantı öleymiş gibi gözüküo sadece bu arada cable'da şu anda arkadaşlar 64k ile 128k hız alıolar, kablonet bağlantı fazlasını kesince görücem ben adsl sux dien arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 adsl yavaş çünkü türk telekomun yurt dışı bağlantıları koptu[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 adsl yavaş çünkü yurtdışı hatları tam olsa bile adsl e verilen çıkış yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar