Solonor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Selam arkadaşlar, yaklaşık 5 senedir falan gitar çalıyorum hemen hemen aynı süredir de vokal yapıyorum, bazılarınız biliyordur. Şimdi yeni yeni piano-klavyeye merak sardım. Şöyle çalarak söyleyebileceğim basit parçalar arıyorum, örnek vereyim:(ricky martin - private emotion, sting - shape of my heart, john lennon - imagine(gerçi bu tarz dışı kaldı ama bunun gibi de olabilir) falan gibi, yani tek piano ve vokalle güzel olacak) Özetle bu NR1 tv nin geceleri love songs adı altında yayınladığı gibi parçalar arıyorum. Bilindik olursa daha hoş olur. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 everly brothers - bye bye love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Seal - Kiss From A Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Rush - Tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Seal - Loves divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 a bide unutmadan Leigh Nash in son albümünü kesin indir pişman olman imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bende diyorum vayy 5 sene kimmiş ya bu derken solonor olduğunu gördüm benim tavsiyem goodbye my lover olabilir ortamlarda iyi iş yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hehe sağolun beyler devam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Pardon bu iğrenç espiriyi yapmak zorundayım Sade - smooth operator... off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 anouk-michel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar