Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 valla gelmeyen çok şey kaçırdı bence şansınıza küsün :D o parktaki pozisyon türetme muhabbetlerim asla türemez tekrar sanki.Efsane dolu bi gündü bence :D bomba üstüne bomba patladı yauv B)- simitcinin muhabbetleride süperdi "yau gardaşım siz yakışıklısınız ben sizden yakısıklı.Nasıl yabacaz bu işi? :D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 abiii siz gene erken kactinz, biz daha peşine 3.cadde'de bir içme fasli, daha sonra super yagmur'da Eskişehir Yolu Tropy.. FElan efsane oldu... Sahsen 4 mevsim yaşadim :D Supper Bir buluşmaydi.. Deli eglendik.. Cok sey yaptik.. Harika otesi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bende orda olucaktım ama donuste sorun cıktı ucak bulamadık /trenle gelicektik ucakla donelim entel olalım dedik ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hadi kalkın bidaa buluşuyoruz bowling 1-1 bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 nerde ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hmmm hmmmm ümitköye gelin burda devam edelim bowlinge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 off cok uzak kizilaydayim ben, siz gelin sinemaya felan gidelim, hatta akkopru ankamööööl diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kalkar gelirim hiç üşenmem diyorum ayy ççok üşendim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 neyse, bu arada sevgili pati halki, arkadaslarimi ayarlamak uzereyim fener maci izlemeye gelmek isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ivy imzada bir çeşit tezat olusturmus hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 baluuuu bak balu beni ateşleME çok çok rica bak gelirim üşenmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 he he :D neyse mac 16 da başliyormus ben gidim paşalar gibi Fenerbahçem'i izliim. Sen de uslu uslu dur evinde.. Ben de uslu uslu çikiş yapayim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben mac izlemeye gelirim, ama kadikoye gelirim televizyon izlenicek yere degil hehe :D ama sinemaya gidebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hopppaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 O kadar fotograf çektiniz nerede onlar koyunda görelim. kösnot: (fotojenik değilim resimlerde bi iğrençlik görürseniz işte o benim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 koymuşlar ya bi iki safya önce ilgisizliğin de bu kadarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Eheueh :D Ya semih koycaktı herif üşendiğinden koymayı heralde :D yattı uyudu valla ben eve gelir gelmez nevar neyok döktüm ehuh.Buarada gizemcim,aramadım ama sor bakalım bi neden aramadın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yok canım kesin vardır bişe tahmin ediyorum aramızda aradın aramadın lafı olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 useniyomus, bana yolladi fotolari, bende useniyom facebooka mi koysam ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 durun ben koyarım şimdi üşenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yau hasta etmeyin insanı temmuuz :D koyun şu resimeleri ehuh edik: yau işte ben bu kızı buyüzden çok seviyorum,niye aramadın demez bana,kızmaz ehuh :D edik2: üşenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 soldan saga: lexius, laraken, ben, korax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 şimdi bunlar deneme amaçlı lexius laraken madmaximus korax laraken korax yakışıklı simitçi ve madmaximus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 korax iş üstünde korax iş üstünde 2 korax iş üstünde 3 burger kingin orda black_lupin in arabası. içerde de ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 black_lupin apache canım ciğerim baluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar