HerenIstiaron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Dinlemeyi Bilmiyorsun Davulları , vokalleri , kayıt , mixing , mastering hepsi bana ait. İndirip dinleyip yorum yaparsanız harika olur. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 biraz zorlama olmus gibi geldi bana ikinci kısımda biraz sertlestirip brut vokal yapmıssın(yada yapmaya calısmıssın heralde?) forumu ara brut vokalle ilgili konular var bi bak onlara ses gitmemiş bi acayp duruyo. yinede emegine saglık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben beğendim kayıtın kalitesi hoş. giriştede sesin temiz hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ilk kısmı beğendim biraz..ikinci kısım hoşuma gitmedi pek. noldu? çok mu basit bir yorum oldu?:p emeğine sağlık...aynen devam,iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 link uçmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bence fena değil çalışma güzel.Yalnız teknik anlamda söyleyeceğim bikaç şey var.Hihat herşeyin üzerinde geliyor.Kick yok gibi neredeyse,trampetgd öyle çok düşük.Balanslarını ayarlarsan eğer bence gayet güzel olur.Onun dışında parça güzel fena değil,çalışmada güzel.Başarılarının devamını dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 kötü deil dinlenilebilir =) ama cok az söz var daha fazla süsleseydin kelimelerle bence daha iyi bi sonuc cıkar.emgne saglık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Yorumlar için teşekkürler , yeni kayıtlarda hepsini göz önünde bulundurucam özellikle davulla ilgili olanlar , yeni yeni başladım çünkü yazmaya . Vokal hakkında da bahane bulmak gibi olmasın ama 2 milyonluk bilgisayar mikrofonuyla kaydettiğim için istediğim ses olmadı sonra o ayar bir şeyler yapmak zorunda kaldım ama haftasonu yeni mikrofon alıp onunla kaydedicem. Dinleyip yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 aa güzell.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 inanilmaz itici geldigi icin topice 5 defa girdim cekmedim, az once dinledim parcayi. sozler olmamis, ergenlik cagi anne babayla kavga eden genc gibi. solo iyi ama parca soloyla bitmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar