BlackRose Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 hikayemiz benim bir anda aklıma gelip de hiç gitmediğim camelot ve dolayısıyla Tarasque hedesine gitmek istememle başlıyor kapıdan girer girmez devasa bir sarayla karşılaşıyorum, her yer özenle döşenmiş, man-at-arms amcalar put gibi nöbet tutmakta çok ciddiler valla, siz gelir gelmez hemen yönlerini size dönüyorlar, artık saygıdan mı yoksa herhangi bir ters hareketinizde kesecekler mi bilemiyorum =) peşinden bir odaya giriyorum ki o da ne, yuvarlak masa şövalyeleri, aralarında atrox da var ama şşşş çaktırmayın [atrox a.k.a. cinsiyetsiz şahsiyetler, Bedivere bunu duysa hepimizi keserdi] sonraki odalarda neler neler var ki, aslında hiç yakıştıramadım bunları camelota, işkencenin türlüsü var burda, hele ikinci karedekini görünce direk oradan uzaklaştım nolur nolmaz biri beni içine atar da kapağını kitler diye... gel gelelim Tarasque maceramıza... şimdi o güzelim sarayın hemen altında bir koridora indiğimde her zamanki manzara ile karşılaşıyorum; Storm bütün maviş elemanlarıyla orada [ya notum tank ya azure ya da dragon armor, kafada sentinel boynuzu, elde EQB {QB kesmez} vs vs] kamp kurmuş ve %25 zone girişinde omniler var [omni a.k.a. kaka] şöööyle bir uzanayım dedimse de ne demonu ne heal peti olan 3.7k HPlik zavallı bir MP'yi iki koridor geçemeden kestiler =/ ben yine de yılmıyorum ve kamp olmadığı bir zamanda [eee storum dedikse de uyku da mı uyumayacak bu adamlar :p] gidiyorum ve sırtımda belamortenin iyileştirici gücü, yanımda da demonun ıskalayıcı da olsa en azından etraftaki aç lizardları şaşırtıcı gücü ile birer birer geçiyorum koridorları, burası artık bir saraydan öte mağarayı andırmaya başlıyor ve yüzüme koridor boyunca çarpan sıcaklık en sonunda nedenleriyle gözümün önüne seriliyor; tabi belamorte de olsa fayda etmiyor peşime taktığım onca yaratığa karşı, bu kareyi görüntüledikten çok kısa süre sonra her savaş muhabiri gibi gözlerimi reclaimde açıyorum...[hline]Byron `Metafizikci` Craddock, -drunken- metafizikci of atlantean clans Anubis `Heraklius` Andropulos, -drunken- nano teknisyen of atlantean clans Demarcus `Soth` Craddock, -drunken- engineer of atlantean clans Myles `Kwama` Peak, -drunken- martial artiz of atlantean clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )Lord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur 01000101 01110011 01110100 00100000 01010011 01110101 01101100 01100001 01110010 01110101 01110011 00100000 01001111 01110100 01101000 00100000 01001101 01101001 01110100 01101000 01100001 01110011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bu arada son karede Tarasque'ı aramayınız çünkü ben gittiğimde orda değildi =) bir gün onu da görüntülerim herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Bende bidolu cam shotlari var, bir kac tane sectim aralarindan. O iskence odasinda bu hatun (Morgan La Faye) spawn oluyor, MAlar icin Torturing Tool ve ADVler icin Gutting Hook dusuruyor. Bunlar cooook eski resimler, clanlarin Tarabot'u varken ve Camelot cidden zevkliykenki zamanlar. Simdi box roomda afk olmaktan oteye gitmiyor camelot. Kafasiz agent Bunlar yeni; Olu tara resmi. Smurfs pwn T. FC'nin asmis mob pathinginin sonucu T 25% den kalenin bir ucu olan 100%e ucuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bende oldskool ( :p ) lardan duyduguma gore bir seferinde 2 tarabot birden spawn olmus teamleri ayirip ikisini birden idare etmeye caliisiorlarmis %100e flm pull etmisler cart curt[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Bu arada Morgan La Faye'i de chuck'inin gelini gibi yapmışlar ayıp ayıp koskoca Kral Arthur'u gömülmesi için Camelot'a götürmüş hatun kişiye saygısızlık derim :P[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar