thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 aklımda birşey var, ne kadar olur diye düşünüyorum, daha önce denemiş falan olan var mı diye fikrinizi almak istedim. evim 2 katlı, bilgisayarımın bulunduğu oda altta, yukarıda salondaki televizyona tv-out ve klavye kablosu çekmek istiyorum. üşendim nette pek araştırmadım ama amazonda böyle birşey çıktı: http://www.amazon.com/Combined-Keyboard-Video-Mouse-cable/dp/B00008V31C bu elle de yapılabilir biliyorum, ama bunu yaptılarsa demekki ps-2den bağladığımız klavyenin kablosunun uzunluğu veri transferine herhangi bir engel olmuyor? (diye tahmin ettim ben) usb klavye kullanıyorum ama, usb belirli bir uzaklıktan sonra bağlantı sorunu çıkardığını biliyorum, aralara sinyal yükseltici hub gibi birşey düşünülebilir ama ucuz bir çözüm arıyorum, onun için ps-2 çevirici ile bağlayabilirim sorun değil. ekran kartı olarak da hd2600xt var yeni, yanında bir tane adaptör vermişler, ekran kartının üstündeki çıkışa bağlıyorsun, adaptörün üstünde HDTV-TV diye seçenek var, tv'yi seçip normal tvye çıkış yapılabiliyor sanırım, bunda kabloyu ek kabloyla uzatınca sorun çıkar mı? falan filan :) yazdıklarımdan herhangi birini denemiş olan, benim düşüncelerimde yanlış bulan, veya teknik olarak bilgisi olan varsa paylaşmanızı rica edicem :) teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kablosuz klavyele-mouse işini görmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ııh görmez sanırım, üst katta, bi de odayla üst üste değil, diğer köşede gibi birşey. wirelessler o kadar gelişmedi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bluetooth o kadar almaz da, wireles alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla mx1000 mouse var wireless, bluetooth degil, masamin hemen 1 metre otesinde yatak var. yataga gecip mouseu basucumdaki cekmecelerde kullanmaya calistigimda takilma yapiyo. yani assagi yukari mouse ve alicisi arasinda 2 metre fark var en fazla oyle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yokmu bişey bilen bunla ilgili? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 format at kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar