Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ilk defa photoshoptan bir resmi transparan yapıyorum,hatta utandım benden 4 yaş küçük kız kardeşim öğretti nasıl yapılacağını :( Neyse t-shirt bastıracam sfsd olmuş mu diye bakacam hem hemde sizle paylaşmış olurum http://img530.imageshack.us/img530/2375/clockworkorangeua8.png http://www.imageturk.com/goster.php?res=64ee6f6fb729c69a5079z.png edit:sokarım ulan alın urlden bakın ne uğraşacam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 t-shirtü transparan yapıcaksan fotoşop yetmez ama (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sdfsfs keas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 imageready kullancan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 o ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 resimleri de transparan yapmışsın :P imageready photoshop ile gelen bir yazılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya patide bir sorun var sanırım transparan olmayan halini upload ettim şimdi o da gözükmüyor. İlk postta 2 link verdim,gözükmüyor. komutu dışında başka bir komutlu gerekli yeni sistemde ? Yoksa sistemde bir sorun var demektir... edit:deneme resim edit2:Kriz geçirecem yeter ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sayfa tam yüklenmiyordur, az sabret, yoksa altta imagetürk diye bi yere baglanıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 farklı hostlardan denedim hiçbiri gözükmüyor anlamadım nedense... neyse olay bu işte :D Clockwork Orange'i bu şekilde t-shirte bastırmak istiyorum,siyah üzerine.iyi olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 clock work ün sağ üst tarafında çizgi şeklinde artık kalmış. Bide tişörtü hangi teknikle bastıracaksın Transfer baskı değilse Mekanın adresinden haberimiz olsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 izmit'te bir yer bulduk arkadaşlarla,götürdüğün takdir de hemen basıyor.Zaten normalde de katalogdan seçip bastırıyorsun istedğin şeyi vs. :) Her türlü yaparız dediler vs. bakacaz işte hazırlayalım bir kaç tane götürüp gösteririz dedik. O çizgiyi dünde fark ettim ben,kaldırdım hemen fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar