Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 evet 84lü bi eleman. video da tahmin edileceği gibi eski bi video. ama daha 19 yaşında sonuçta.. öyle dünya çapında bi ün yapması pek mümkün olmaz. yani çıkıp tek başına konserler verip turneler yapacak hali yok. takdir ettim valla. bateri çalanlar için moral bozucu bişi olsa gerek :)[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 öeeh çocuğun ayakları durmuyo pedallara sürekli basıyo imkansız ya yorulma yok bi de tam 7.01 inci dakikada ve 7.10 uncu dakikada bageti tutuşunu nası değiştirdiğine dikkat edin inanılmaz[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Hizli cekim felan yokmu bunun hicbiyerinde :-p *!B.k atar*[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... [Bu mesaj daverc tarafından 06 January 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj daverc tarafından 06 January 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: karpuz, 06 January 2004 16:47 tarihinde demiş ki: OHAAAAA!!! lan bu dave lombardodan falan iyi lan :P oha abi bu ne ya oha ohaoha 12 lan yaşın daha Ohaaa[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau karpuz sakin derin nefes al henüz izlemedim şu an indiriyorum ama umarım bende aynı tepkiyi vermem ki vericem gibi geliyo bu yorumlardan sonra iyice gaza geldim acayip mrk ediyorum şu an 22%[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bu elemanı duymamamızın nedeni buyuk olasılık jazz calmasıdır benim de pek alakam yoktur jazz ilen .. Ama daha 12 yasında ritimden cok atack atıyosa kesin jazzcıdır kessssiin .[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ba$ı da kocaman zate[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bu video bende 1,5 senedir war çocuk gördüğünüzden daha aşmış yane şu an =)[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 abii çok merak ettim bide bateristler için şevk kırıcıdır fln demişsiniz tırstım iyice.... *!bagetleri elinde siner*[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ne $evki be, oldurmezssen kendini iyidir ehah (yani elemandan iyi calamadigini farzediyorum calabiliyo da olabilirsin elbeT :) )[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Sakın yarışmayın çocuk aşmış bişey.Yetişemezsiniz :)[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bende bır baterıstım de yanı ne deyım no comment...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 breh breh breh...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 no comment! bana düşmez zaten şu 3 zile üstüste olan bölüme bayıldım x.18 sadece 18 in ci saniyede ama hangi dakika bilmiyorum galiba ya 1.18 yada 0.18 Asıl ilginç olanı bu cocugun şimdiki halini gösteren bir video bulmak olurdu acaba şimdiki hali nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 farkindaysaniz fiercewind bi daha mesaj cekmedi, atmi$ olmasin kendini pencereden falan ha?[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 zahuah bu arada basliga biraz dikkat edince koptum :) :) yok yok edit o war bisi o cocukta ole olamaz :-p[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 fiercewind abi cvp yaz hadi korkuyoruz öldün mü kaldin mi?[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bagetle harakiri yapti herif herhalde[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 aman superim yani kendimi quoteladim... [Bu mesaj OutTrader tarafından 07 January 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bugünkü hali...[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ne tarz caliyomu$ bu ya $u an onu da bi ogrenin. Saglam thrashci olur bence bu heriften nihaha[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hiç havaya girmesin küçüklüğünü de biliriz nah bu kadardı *eliyle yerden 40 cm(!!!!) yuksekliğe işaret eder*[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ne yazık ki sanerixx. Ben bu video'yu 1 sene önce falan izlemiştim... Hayal kırıklılığı yaşadım... Tony Royster Jr. is just 18 years old and already plays like a seasoned professional! Starting at the age of 3, his prodigious talent helped him become proficient in the styles of Jazz, Rock, Latin, and Funk at an early age. He has already had the opportunity to share the stage with such notable drummers as Dennis Chambers, Steve Smith, and Sheila E. and has won numerous drum contests worldwide at events such as The Montreal Drum Festival and Florida’s Drum Expo.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 süper işte adam kendini bulmuş helal olsun[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 tiskindim heriften bi anda... yani çok daha faydalı işler yapabilirdi metal aleminde bence, yoksa o tarzlara bok atmak haddime düştüğünden değil...[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar