Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dur yavrum daha yaşın başın kaç...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

evet 84lü bi eleman. video da tahmin edileceği gibi eski bi video. ama daha 19 yaşında sonuçta.. öyle dünya çapında bi ün yapması pek mümkün olmaz. yani çıkıp tek başına konserler verip turneler yapacak hali yok.
takdir ettim valla. bateri çalanlar için moral bozucu bişi olsa gerek :)[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki:
....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız
Sosyal ağlarda paylaş

Hizli cekim felan yokmu bunun hicbiyerinde :-p
*!B.k atar*[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
kim ne derse desin en pis pislik şudur abi:
özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu...

[Bu mesaj daverc tarafından 06 January 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj daverc tarafından 06 January 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 06 January 2004 16:47 tarihinde demiş ki:
OHAAAAA!!! lan bu dave lombardodan falan iyi lan :P oha abi bu ne ya oha ohaoha 12 lan yaşın daha Ohaaa[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau

karpuz sakin derin nefes al henüz izlemedim şu an indiriyorum ama umarım bende aynı tepkiyi vermem ki vericem gibi geliyo bu yorumlardan sonra iyice gaza geldim acayip mrk ediyorum şu an 22%[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Sosyal ağlarda paylaş

Bu elemanı duymamamızın nedeni buyuk olasılık jazz calmasıdır benim de pek alakam yoktur jazz ilen .. Ama daha 12 yasında ritimden cok atack atıyosa kesin jazzcıdır kessssiin .[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazık ki sanerixx.
Ben bu video'yu 1 sene önce falan izlemiştim...
Hayal kırıklılığı yaşadım...

Tony Royster Jr. is just 18 years old and already plays like a seasoned professional! Starting at the age of 3, his prodigious talent helped him become proficient in the styles of Jazz, Rock, Latin, and Funk at an early age. He has already had the opportunity to share the stage with such notable drummers as Dennis Chambers, Steve Smith, and Sheila E. and has won numerous drum contests worldwide at events such as The Montreal Drum Festival and Florida’s Drum Expo.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...