sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 http://212.98.228.10/tony_royster_jr.avi sağ klik, save target as veya flashget veya getright'ın üzerine sürükleyin kabloneti olanlar çeksin dialuplar uğraşmasın 20 mb civarı bir dosya ama psikopatlığı görmeniz lazım. o yaşta yani. aman dedim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 masallah saygi duydum[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Büyüyünce en gral baterist olucak ..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla!
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Cocuk aşmış :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 en güzel yorum babamdan geldi... ...işte oğlum yetenek budur...[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: LvL_Sabo, 06 January 2004 05:52 tarihinde demiş ki: dialuplar uğraşmasın 20 mb civarı bir dosya Zuhaha nedense bu laf çok hoşuma gitti :) Sık sık arkadaşlarla dalga geçmemden olsa gerek (onların bölgede kablo yok) İndirelim bakalım nası ib çocukmuş[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bu cocugu gokte ararken yerde buldum bu cocuk ılerde nasıl olur bılemem artık[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Valla Allah vergisi çok güzel bir yetenek.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 OHAAAAA!!! lan bu dave lombardodan falan iyi lan :P oha abi bu ne ya oha ohaoha 12 lan yaşın daha Ohaaa[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 İlerde çok duyacaz sanırım bu adı.... Ben sadece oha diyorum[hline]Avatar...
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 abi ben bi daha izledim de bu neler yapıyo ya oha ya ohaaa[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 daha 3 te 1 ini izledim ama $imdi kufur edicem ben buna BU NE YA NAPIYO BU? haksizlik karde$im bu yaa nedir. biri durdursun $U cocugu derhal kolunu bacagini kirin cekilsin bu alemlerden![hline]I look inside myself and see my heart is black
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 var ya allahtan, allahtan amatorce olsa bile bateri calan bi insan degilim , yemin ediyorum yediremez kendime atlarim yuksek bi yerde a$$a. allah bunun kadar calamayan yeti$kin (veya yeti$kin olmayan) baterist arkada$lara sabir versin. zaten piyasada portnoy lar lombardolar eksikmi$ gibi bi de allahin veledi tarafindan hezimete ugratilmak ahah. yanniz helal olsun o nasi yetenek $erefsizdeki ya vallahi bi$ey diyemiyorum taktirimi kazandi p.ç ehah[hline]I look inside myself and see my heart is black
geberik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Kalhiae, 06 January 2004 06:59 tarihinde demiş ki: Büyüyünce en gral baterist olucak ..[hline] said: Wulfgar, 06 January 2004 16:54 tarihinde demiş ki: İlerde çok duyacaz sanırım bu adı.... Ben sadece oha diyorum[hline]Avatar... büyüdü zaten bildiğim kadarıyla 19 yaşında Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 vi$$$$ helal olsun.[hline]- never too old to learn! arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 terbiyesizin evladı belirli bi hızda geliştirmeye devam ederse kendini hayvan olabilir ilerde. edit : hmm 19 yaşında mı bu şimdi? pek duymadık ismini demek ki geliştirememiş diyebilir miyiz ? ne olmuş bu çalıyo mu biyerlerde bu ? tanıyan neyim yok mu ? [Bu mesaj sanerixx tarafından 06 January 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bunu soylerken cok komik geliyo ama cokcokcokcockcok anormal bisey degil bee[hline] arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ahaha olur mu be cocugun kendi yaş grubu içinde düşünürsen, cidden anormal bişi. gerçi biz türklerde de hatırlarsanız emzikle davul çalan bi velet vardı 2-4 yaş arası bişi, onu da bizimkiler yetiştirsin ahah.[hline]I look inside myself and see my heart is black Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ne 19 u beee Çocuk lan o çocuk. Oha diorum ben oha. Çok çokta zor bişey deil evet, sadece makineli gibi davul çalıo adam nolcak bizim kapıcı da çalıodu bi ara. Olm bi daha izleyin istersiniz....[hline]Avatar... Moncain Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Hehe o emzikle darbuka çalan bebe dana gibi bişey oldu hala emzikle programlara çıkıyor :D[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yorum yok..[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Wulfgar, 06 January 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Ne 19 u beee Çocuk lan o çocuk. Oha diorum ben oha. Çok çokta zor bişey deil evet, sadece makineli gibi davul çalıo adam nolcak bizim kapıcı da çalıodu bi ara. Olm bi daha izleyin istersiniz....[hline]Avatar... 84 dogumluymuş o velet aldıgım bilgilere göre, şu an da çalıyomuş halen, bakalım bi kaç sene içinde duymaya başlayacaz mı adını sıkça[hline]I look inside myself and see my heart is black Diablo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 walla bende bu çocugu arıodum :) hakkaten işi bilio ne diyim baterist olunmaz dogulur gibi bişe bu :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ya kaçlıdır bilememde o video daki hali 19 demeyin bana, o zaman kesin hormonlarda sorun var abimin derim, allah davul çalma yeteneği vermiş ama hep 13 yaş tipiyle kalacak :P hemende senaryo yazdım çocuğa ahua[hline]Avatar... arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 lool videoda tabiki 19 değil be hatta geçen bi topic vardı film atmosferiyle ilgili , bak çekimden de anlaşılıyo eski olduğu eheh nerden nereye[hline]I look inside myself and see my heart is black Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/290254-dur-yavrum-daha-ya%25c3%25beyn-ba%25c3%25beyn-kac/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 vi$$$$ helal olsun.[hline]- never too old to learn!
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 terbiyesizin evladı belirli bi hızda geliştirmeye devam ederse kendini hayvan olabilir ilerde. edit : hmm 19 yaşında mı bu şimdi? pek duymadık ismini demek ki geliştirememiş diyebilir miyiz ? ne olmuş bu çalıyo mu biyerlerde bu ? tanıyan neyim yok mu ? [Bu mesaj sanerixx tarafından 06 January 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bunu soylerken cok komik geliyo ama cokcokcokcockcok anormal bisey degil bee[hline]
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ahaha olur mu be cocugun kendi yaş grubu içinde düşünürsen, cidden anormal bişi. gerçi biz türklerde de hatırlarsanız emzikle davul çalan bi velet vardı 2-4 yaş arası bişi, onu da bizimkiler yetiştirsin ahah.[hline]I look inside myself and see my heart is black
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ne 19 u beee Çocuk lan o çocuk. Oha diorum ben oha. Çok çokta zor bişey deil evet, sadece makineli gibi davul çalıo adam nolcak bizim kapıcı da çalıodu bi ara. Olm bi daha izleyin istersiniz....[hline]Avatar...
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Hehe o emzikle darbuka çalan bebe dana gibi bişey oldu hala emzikle programlara çıkıyor :D[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yorum yok..[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail)
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Wulfgar, 06 January 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Ne 19 u beee Çocuk lan o çocuk. Oha diorum ben oha. Çok çokta zor bişey deil evet, sadece makineli gibi davul çalıo adam nolcak bizim kapıcı da çalıodu bi ara. Olm bi daha izleyin istersiniz....[hline]Avatar... 84 dogumluymuş o velet aldıgım bilgilere göre, şu an da çalıyomuş halen, bakalım bi kaç sene içinde duymaya başlayacaz mı adını sıkça[hline]I look inside myself and see my heart is black
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 walla bende bu çocugu arıodum :) hakkaten işi bilio ne diyim baterist olunmaz dogulur gibi bişe bu :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ya kaçlıdır bilememde o video daki hali 19 demeyin bana, o zaman kesin hormonlarda sorun var abimin derim, allah davul çalma yeteneği vermiş ama hep 13 yaş tipiyle kalacak :P hemende senaryo yazdım çocuğa ahua[hline]Avatar...
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 lool videoda tabiki 19 değil be hatta geçen bi topic vardı film atmosferiyle ilgili , bak çekimden de anlaşılıyo eski olduğu eheh nerden nereye[hline]I look inside myself and see my heart is black
Öne çıkan mesajlar