Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dur yavrum daha yaşın başın kaç...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OHAAAAA!!! lan bu dave lombardodan falan iyi lan :P oha abi bu ne ya oha ohaoha 12 lan yaşın daha Ohaaa[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
daha 3 te 1 ini izledim ama $imdi kufur edicem ben buna BU NE YA NAPIYO BU? haksizlik karde$im bu yaa nedir. biri durdursun $U cocugu derhal kolunu bacagini kirin cekilsin bu alemlerden![hline]I look inside myself and
see my heart is black

Mesaj tarihi:
var ya allahtan, allahtan amatorce olsa bile bateri calan bi insan degilim , yemin ediyorum yediremez kendime atlarim yuksek bi yerde a$$a.
allah bunun kadar calamayan yeti$kin (veya yeti$kin olmayan) baterist arkada$lara sabir versin. zaten piyasada portnoy lar lombardolar eksikmi$ gibi bi de allahin veledi tarafindan hezimete ugratilmak ahah.
yanniz helal olsun o nasi yetenek $erefsizdeki ya vallahi bi$ey diyemiyorum taktirimi kazandi p.ç ehah[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Mesaj tarihi:
said:
Kalhiae, 06 January 2004 06:59 tarihinde demiş ki:
Büyüyünce en gral baterist olucak ..[hline]

said:
Wulfgar, 06 January 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
İlerde çok duyacaz sanırım bu adı....

Ben sadece oha diyorum[hline]Avatar...

büyüdü zaten bildiğim kadarıyla 19 yaşında
Mesaj tarihi:
terbiyesizin evladı belirli bi hızda geliştirmeye devam ederse kendini hayvan olabilir ilerde.

edit : hmm 19 yaşında mı bu şimdi? pek duymadık ismini demek ki geliştirememiş diyebilir miyiz ? ne olmuş bu çalıyo mu biyerlerde bu ? tanıyan neyim yok mu ?

[Bu mesaj sanerixx tarafından 06 January 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahaha olur mu be
cocugun kendi yaş grubu içinde düşünürsen, cidden anormal bişi.

gerçi biz türklerde de hatırlarsanız emzikle davul çalan bi velet vardı 2-4 yaş arası bişi, onu da bizimkiler yetiştirsin ahah.[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Mesaj tarihi:
Ne 19 u beee
Çocuk lan o çocuk. Oha diorum ben oha. Çok çokta zor bişey deil evet, sadece makineli gibi davul çalıo adam nolcak bizim kapıcı da çalıodu bi ara. Olm bi daha izleyin istersiniz....[hline]Avatar...
Mesaj tarihi:
said:
Wulfgar, 06 January 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
Ne 19 u beee
Çocuk lan o çocuk. Oha diorum ben oha. Çok çokta zor bişey deil evet, sadece makineli gibi davul çalıo adam nolcak bizim kapıcı da çalıodu bi ara. Olm bi daha izleyin istersiniz....[hline]Avatar...

84 dogumluymuş o velet aldıgım bilgilere göre, şu an da çalıyomuş halen, bakalım bi kaç sene içinde duymaya başlayacaz mı adını sıkça[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Mesaj tarihi:
walla bende bu çocugu arıodum :)
hakkaten işi bilio ne diyim
baterist olunmaz dogulur gibi bişe bu :)[hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
Ya kaçlıdır bilememde o video daki hali 19 demeyin bana,
o zaman kesin hormonlarda sorun var abimin derim, allah davul çalma yeteneği vermiş ama hep 13 yaş tipiyle kalacak :P
hemende senaryo yazdım çocuğa ahua[hline]Avatar...
Mesaj tarihi:
lool
videoda tabiki 19 değil be
hatta geçen bi topic vardı film atmosferiyle ilgili , bak çekimden de anlaşılıyo eski olduğu eheh nerden nereye[hline]I look inside myself and
see my heart is black

• Yeni Oluştur...