glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Patlican(avea dalgametresi) bir kampanya yapmış. Bu aletleri 59tl'a düşürmüş 79'dan. Biliyorum tabiki iyi birşey değil ama benim istediğim artık discman'i bırakıp gündelik taşıyabileceğim ağırlık yapmayacak ucuz ve kaliteli bir alet. Bu çok uygun görünüyor şuanda, ama eğer bu seri şöyle kötü böyle kötü gibi bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Patlican(avea dalgametresi) ne ? avea kullanıcısımı olmak lazım yararlanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 cok sevimli bi tasarimi var bu aletin, aveali olmak gerekli degilse ben de yenileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Evet masstival ana sponsoruydu ordan hatırlarsın belki, gnctrkcll gibi birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Galiba pil göstergesi yok mesela eğer böyleyse çok kötü bi özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 1 gblik shuffle 170 ytl iken pil gostergesi olmamasi bile sorun degil bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 alet zaten shuffle rakip olarak çıktı gibi bişe. pil göstergesi beklemek biraz uçuk :D o fiyata kaçırılmaz çok ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tikla boyle de muthis bir aksesuari varmis, gidip bakayim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 oha süper hakketten anahtarlık kılıf olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ledi varmis bi de ustunde sarj durumuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 O zaman şuanda siparişimi veriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bende var bu dediğinizden 2-3 haftadır falan. güzel ama dediğiniz gibi pil göstergesi yok.koymuyo da adama. ciddi ciddi 10 saate kadar da gidiyo çalma zımbırtısı.bi gece yatarken açık unutup sabah tekrar bunun sesine uyandığımı hatırlıyorum :p şarz durumunu öğrenmenin en güzel yolu da creative media lite kurup bilgisayara aleti pc ye bağlamak :D başka yöntem geliştiremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Eee bu alette ekran yok, istedimiz şarkıyı dinlemek için 2 saat onumu arıycaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 öhö. şimdi buna şarkıları atarken klasör klasör atabiliyosun. mesela çok dinlediğin, aşırı sevdiğin 10 şarkı var. ama bunların yanında nadiren ruh haline göre dinlediğin şarkılar var. o 10 şarkıyı atıyosın bi klasöre, klasörle birlikte zen stone'a.ya da klasörü zen stone'da aç farkmıyo. herneyse klasör klasör ayırıp farklı playlistler oluşturulabiliyo. aletin üst kısmındaki ufak çubuğumsu şeyi sola her ittirdiğinde o klasörler arasında atlama yapıyosun.bu sayede istediğin şarkıya daha kısa sürede ulaşıyosun falan. olmuş. edit:zevdiğin nedir lan sevdiğin olcaktı orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hmm iyimiş gidip bi bakmak lazım.:) Küçük olması büyük avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aldim ben aleti gitmisken 70 ytl'ye. zen micro 5 gblik sordum ama carrefour bimeksde yokmus, ugrasasim da gelmedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar