fuzzy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 dizi izlemeyi sevmiyorum adamlar sırf zaman dolsun diye bir konuya ulaşana kadar uzatıyorlarda uzatıyorlar araya bide reklam sokmuyorlar mı tamamdır :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 valla bence de ikisi de house, six feet under, dexter gibi diziler piyasadaki binlerce filme fark atar ama tabi filmlerin de kendine has bi güzelliği, bi havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 çok istisnalar dışında (lost gibi) sinemayı tercih ederim. Her zaman daha kesin ve net verdiği mesajı verir, uzattıkça uzatmaz, saçma detaylara takılmaz. Bir de bir şeyin sonunu görmek için aylarca beklemek kasıyor, 2-3 saatte sonunu görmek varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İkiside çok ayrı bana göre, Diziler 1.5 saat sürüyor filmlerde öyle. Bazı filmler sadece uzun sürmesin diye abuk subuk sonlarla bitiriyolar. Her dizinin sonundada diğer bölümü izlemek için açık bırakıyolar ordada heves kursagında kalıyor. Filmler bana göre daha güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Film ama dizi tadında olanlar.Mesela Yüzüklerin efendisi ki kitapla alakası olmamasına rağmen hakettiği yeri aldı,testere ya da diğerleri...Dizi alışkanlık yapıyor ya fena bir şey XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Her bolumu bir film uzunlugunda olan seyler yalan. Sadece bir filme yetecek kadar malzemesi olup da dizi olan seyler daha bi yalan. Eger senarist/yonetmen kendisine verilen surede (hadi 2 saat olsun) eger istedigini anlatamiyosa bunda bi sorun vardir. Hadi devam filmi cekilir, konu tam olarak anlatilamiyosa ama durum boyle bile olsa, olayi bi makale gibi dusunmek lazim; adam tutupta paragrafi bitiremiyosa anlatma ozurludur. Amma velakin izlenir... Niye? Vakit oldurmek gerekir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Dizi aşk gibi valla, başlarda çok güzel gelir, insanı resmen bağlar kendisine ama işler ilerledikçe baymaya sıkmaya başlar en sonunda bırakır gidersin, ama film her zaman tadında bırakır, daha güzel(tabi ben her filmi 10-15 kez izleyenlerden değilim, 2.kez izlediğim film sayısı 4-5'dir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar