DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 işte, burda! (vizontele hesabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 @madboy http://forum.paticik.com/read.php?62,1746481,1754099#msg-1754099 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Eyvs agatör, terazine abandım, güzel günleri yeniden hatırlattığın için teşekkürü borç bilirim, terazine 20 kilogram karpuz bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 balkonda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kocaya mı kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kendini dina imana vermiş. bilgisayar ve tv den uzak duruyor. en son guatemalada mala vururken görülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 magic mushroom omelette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Cons said: ulan bozo gibi dağdamı yaşıyo bu internetsiz amish mi oldu nedir ne güzel demişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ahauahauahaua nese kural 2 modla iyi geçin ıhıhm valla negzel demişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 İyiymiş sağmış en azından onu öğrendik typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yeah, she is online on MSN IM now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Steve vanillei tanıyan biri yavaş yavaş çember daralıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu arada Sina Steve Vai ile bana ilişki kurdurttun ya hll olsun gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bilim adami olacak ne de olsa.. Problem Tespiti * Veri Toplama * Hipotez Kurma * Tahminler Yapma(tam olarah burda) * Kontrollü Deneyler * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Daesu said: bakım evi süpermiş 100 yıl sonra saint vanill artıkın daesu'da yok :(hiç yüzyüze tanışmadığın adamların sende bi şekilde önemli yere sahip olması ve hatta yerlerinin sabitleşmiş olması garip bişi olm! zaten bu adamları (chem, daesu, vanille, horace etc.) aramıyorum desem yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ben naif tüme varım kullanmam, hipotez-tümden gelim kullanırım. Hipotezi daha önce var olan bilgilerden tümden gelimle oluştur, hipotezin tümden gelimle ortaya çıkan teorik sonuçlarını oluştur. Deneyciler bu sonuçların tutarlı olup olmadığına bakabilirler istiyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hayata bakış açım ise fiziğin sadece deneysel sonuçlara uygun olma şartına sahip aksiyomlar kullanılarak oluşturulan matematiksel bir yapı olarak görülmesi gerektiği sdf eğer böyle bir yapı olduğunu gösterebilirsen belki gerçekten "gödel's incompleteness teoremi acaba fizikteki "her şeyin teorisi" fikrini alakadar ediyor mu etmiyor mu" sorusu da manalı olur. bunun için bilim felsefesi, matematik ve fiziği doğru oranlarda karıştırmak lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hersey'deki sey ayri yazilir tek saptayabildigim nokta bu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ardeth herşey yazabilir isterse, tek eksiği o olsun adamın sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 adamin ellerine yazik ya o kadar uzun postu konu disina atmiorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 düzelttim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ardeth said: Ben naif tüme varım kullanmam, hipotez-tümden gelim kullanırım. Hipotezi daha önce var olan bilgilerden tümden gelimle oluştur, hipotezin tümden gelimle ortaya çıkan teorik sonuçlarını oluştur. Deneyciler bu sonuçların tutarlı olup olmadığına bakabilirler istiyorlarsa. Ya hemen de kendine mal etmişsfsd bi kere tümevarım gelimden falan fişman dan once benim kesgin zekama taktir plexsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Letsgetthesunshine said: Ya hemen de kendine mal etmişsfsd bi kere tümevarım gelimden falan fişman dan once benim kesgin zekama taktir plexsdfsd evet evet takdir edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar