Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ö.S.S ye Kafam Girsin

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar klasik bir lise3 öğrencisi olarak Ö.S.S bunalımları içerisindeyim. Daha doğrusu benim bunalımım Ö.S.S den dolayı değil. Ö.S.S adlı mendebur sınav yüzünden bilgisayar kullanma hakkım elimden alındı. Şuan bu mesajı okulun bilgisayarından yazıyorum. (Yaşasın bilişimden anlamayan öğretmenler :P) Ben yokken Viktor arada sırada temsilciliğimi üstlenecek. Paticik ailesinin seveceğini düşündüğümüz resimleri görüntüleri filan aktarıcak. Her neyse inanın bana Paticik'i çok özledim. İnsan uzak kalınca değerini anlıyor. İyi bakın buralara :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

BEnim bu 2. senem bilgisayarsız, cafe'ye verdiğim paranın haddi hesabı yok. Alışırsın[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 12 January 2004 13:37 tarihinde demiş ki:
BEnim bu 2. senem bilgisayarsız, cafe'ye verdiğim paranın haddi hesabı yok. Alışırsın
ehuehu cafeye servet harcayana kadar aileni ikna et daha ucuza gelir[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 January 2004 13:38 tarihinde demiş ki:
ben de bilgisayara bir son veremiyorum... oysa ki öss ye hazırlanmam gerek... İradesiz bir insanım, e annem babam da yasaklamadı bilgisayarı bana... öss ye çalışamaz oldum...
ben yasaklıyorum . karpus artık sende bilg oynama git sınavına çalış ehuehu :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

abi yani çalışmıyorum çünkü daha lise 2 yim... lise3 de çalışırım diyip duruyorum ama tabii lise 3 de de son 6 ay çalışırım diye diye çalışmamı son haftaya bırakmayayım da...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 January 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
abi yani çalışmıyorum çünkü daha lise 2 yim... lise3 de çalışırım diyip duruyorum ama tabii lise 3 de de son 6 ay çalışırım diye diye çalışmamı son haftaya bırakmayayım da...

Valla Tam benim durum haa bende lise 2 lise 3ün son aylarında çalışırım diyom :)[signature][hline]Where is Anatolia?
Hades is Forever Paticik.Com

Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 January 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
abi yani çalışmıyorum çünkü daha lise 2 yim... lise3 de çalışırım diyip duruyorum ama tabii lise 3 de de son 6 ay çalışırım diye diye çalışmamı son haftaya bırakmayayım da...
lise 2 deysen sorun yok takma kafana lise 3 te çalışırsın :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

hayvan gibi özel ders alın bak bilgisayarın eksikliğini hiç anlamıyosun. sonra noluyo, her akşam eve 9da dönüyosun, haftada bir kez muppet show izliyosun, bilgisayarın başında abin olunca hiç mi hiç özlemiyosun. ulan yasak olsa bişey demicem.... bilgisayar neyime zaten ÖSSçü adamım, okuldan da giriyorum her öğle tenefüsünde.
ey lise2ler bu sene kasmayın ÖSSye oturun okula çalışın, okul puanı lise1ve2 etkiliyo, kimse(haklı olarak) lise sonda okula kasmıyo. hatta dershaneye bile gitmeyin. "oha"ları duyar gibiyim ama zaten lise sonda herşey baştan aşağı işleniyor, sadece ilk bir-iki ay test olayına alışamamak olabilir oda sorun diil. Yasakları da takmayın be, alt tarafı koca hayatınızın 1 senesini istiyolar sizden, sıkın dişinizi geçsin[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

benimde kolum girsin . yuh yani bırakın kendi halinde dursun ne sokuyonu uzllarınızı sağa sola :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...