Charsi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ferrari F355 - F430 modelleri benim en sevdiğim modelleridir. ve bunlar üstüne başka bi ferrari modeli tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, F355 kelimesinin altını çizmek istiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ferrari bazen (özellikle en üst modellerde) zamanının ötesinde tasarımlar yapıyo. O yüzden güzel değilmiş gibi gelebiliyo. Enzo'nun ilk sızan resimlerine bakıp "bu ne laaaan sçıyolaaar" demiştim. Ama şimdi kıvrımların hepsini anladım :) acaip alet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mr_Hand bence ferrarinin çağın ötesinde tasarım yapmıyor sadece gittikçe çizgilerini garipleştiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Kabul etmek gerekli ki zaman da garipleşiyor :P Bilmiyorum bana garip geliyor tasarımları F355'den itibaren. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yoooooooooooo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bunlar(ferrari&porsche) bu gidişle mpv ile bi bismillah derler, peşine böle ufak tefek bi panelvan neyim yaparlar, bir de bakmışsın 0-100e 10 saniyenin altında ulaşan otobüs yapma yarışına girilmiş, eh lamborghini de bu mevzuya girerse ki varlık sebebidir inat ve rekabet, olay tam bi curcuna hali alır. dediklerim fantazi gibi gelebilir ama 30 yıl geriye gidip porsche tasarımcılarına jip yapacaksınız deseydik o da fantastik olurdu :) Allah var cayenne yi seviyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Selam, Lambo biraz zor o inat işine girer. Audi buna izin vermez; yani sanırım, öyle tahmin ediyorum, umut ediyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yaw ama çok gıcık görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Valla bu topicten çıkartılabilicek en güzel anlam ya F355 veya F430 yada hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 250 GTO? Testarossa? 512TR? F40? 550 Maranello? 550 Barchetta hele???:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 F50 iğrenç 250 GTO çok muscle gibi geliyor bana Testarossa ve 512TR zaten F355'in birer kopyası gibi :) Belki sana garip gelicek ama 550 serisini çıktı çıkası sevmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Asıl F355 o saydıklarının kopyası :) Testarossa üzerine daha sonra 512TR (TestaRossa) ve F355 geliştirilmişti. Reklam fırsatını kaçırmam, siteme beklerim :p Efsane Otomobiller bölümünde ilk Testarossa yazısı hazırlamıştım. Bu arada Maranello'yu da beğenirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, F40'ın o duruşu yeter :) 250 GTO zamanının çizgilerini taşıyan bir klasik. Testarossa ise göz aşinalığımız ve sert çizgileriyle bize kendini sevdiren bir otomobil. F355 işe narinlik ile maçoluk arasında ince bir denge kurmuş Ferrari modeli. F40, tüm endamıyla Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 f40 bnce mclaren hvası taşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 f40 mclaren den once cikti piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ozaman mclaren f40 havası taşıor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, Haydi bakalım, gel buradan yak :) Bu benzetmelerde hep kronolojik hata yapılıyor, ona bitiyorum ben :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu arada f40 fotosu olarak koyulan fotoda oyuncak araba fotosu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, Hadi canım, ne oyuncağı (öyle mi harbiden :P google alacağın olsun) Ama bunu koymaya içim el vermedi ne yapayım :( Bu nasıl matama'cım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bence şu ana kadar yapılmış en zamanın ötesinde ve muhteşem dizayn f50 ye ait. daha önce çıkmamışta şu sene çıkmış bir araba olsa bile günümüz şartlarında olan bir dizayn olarak yine zirveye otururdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 para f40 cok ozel bir araba o gosterdigin kotu hali bile en az 300k$ eder amerikada ortalama 500k$ civari gidiyor ve tahmini 5 sene icin 1 milyona cikmasi bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 şöle bi şov yapalım o zaman :P 599 GTB ve F40 F40 F40 F40 F40 F40 F40... 599 GTB (aynı zamanda Enzo) motoru Testarossa motoru Barchetta 1 barchetta 2 575 superamerica 1 superamerica 2 superamerica 3 superamerica 4 F50 uuu yeeaa :) neyse yeter bu kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 uçan araba çıktı 2008 de amerikada vızır vızır gezinecek general motorla anlaştılar seri üretime geçilecek ferrari falan yalan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 buda benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar