MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bilgisayarı katap diorm yenile yapmıs gibi oluyo kapanmıyo neden boyle normalde hiç bi sıkıntı yok bilgisayarda naapabilirm(laptop bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Açma tuşuna basılı tut :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 BaşlatÇalıştır'a gelip "shutdown.exe -s -t 5" yazmayı dene. Bilgisayarın 5 saniye içinde kapanması gerek (Windows'u da kapatarak). Eğer kapanırsa, Başlat'taki o kapatma tuşları saçmalamış olabilir, bundan böyle bilgisayarı kapatmak istediğinde böyle kapatırsın. Yok eğer kapanmazsa, güç tuşuna basılı tutmak en iyis :P Bu arada, eğer kapatmayı iptal etmek istersen "shutdown.exe -a" yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Evet shutdown.exe işe yararsa bi ikon yaparsın masaüstüne, kolaylık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bu ok dir "shutdown.exe -s -t 5" bu guc tusuna basılı tuttugum zaman direk kapatıyo ya bunun zararı oluyo iyice aptal olyo makina shutdown.exe -s -t 5 bu baya işime yaradı ama saolun arkadaslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bi arkadaş aldığından beri güç tuşuna basarak kapatıyordu, bişe de olmamıştı alete garip. riski var ama illa ki bozulur diye bişe yok aslında. en güzeli normal yoldan kapamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 en guzeli normal yol tabi yani 2milyarlık alete risk almaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 5 yıldır kullanıyorum bilgisayarımı ciddi bir sorunla karşılaşmadım gibi.fişten çekiyorum kapamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar