oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 züper ikili olacaklar merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 PrudenT said: ipod kadar çabuk bozulan bi alet görmedim valla. creative, cowon falan al. 1.5 yıl oldu ipod nano alalı daha 1 sorun cıkarmadı (surekli cebimde geziyo ve nerdeyse gunde 5 saat dinliyorum) kulaklıkları da cok cok iyiydi 2 ay once bozuldu daha yani 1yıl dan fazla bi sure gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 mp3 player olarak walkman telefon serisi kulaklık olarakta kulak içi kulaklıklar. 10 numara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 EP630 siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yeni nesil ipod nano cak direk, harikalar. iPod'dan sasma bence, bayadir kullaniyorum gerci ben hep klasik model kullandim nano falan degil de, simdi olsa nano alirim. Kulaklik da amazon'dan reviewlere bakarak al biseyler, ben oyle yaptim cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yaa konuyu hiç okumuyonuz herhalde, adam kulaklığı almış zaten. mp3 player de cowon u3 sipariş etmiş. cowon u3 ün yanında gelen kulaklık da sennheiser cx300 olabilir, emin değilim. oysa süper. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 abi şekil değilde ses kalitesi istiyosanız Ipod dan uzak durun, araştırmalarımda anladığım bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar