Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Birde neden agroyu alıyorum diye kızıyorum :) Crit Storm EFPye yakın bir base vardı Omni olan ama artık yok. :) Tower[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli [Bu mesaj Absolut tarafından 18 Mart 2003 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 watta hell o nedir öyle ya bir doc olarak tüm agentları kınıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 AS atmayı unutmuşum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 heh timber olayı guzelmiş :)) ps: MAlar daha fazla crit vuruyo :P 8 crit vuranı gordum arka arkaya FOB kullanarak[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Silahı çıkarıp bi Moba tekme tokat dalıcam birgün ve crit nanolarımı çalıştırıcam bakalım kaç vurabilcem.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 miss olmazsa vurursun bol bol :) tabi burda conc.tan bahsediyorum yoksa sureshotla felan zor olur sonuçta baya bi düşük AR olucak silahsız heh bi kere keşke agent olsaydım dedigim bi durum olmuştu cidden bazı durumlarda super oluyo agent 1adv 1 trader ve 1 doc vardı MD towerına dalıyodu agent olsaydım trader olup docu drainleyip ( ki level 170ti doc resisti dusuktur kesin ) tradera as + conc asılıcaktım adv çok uzaktaydı zaten doc ne oldugunu anlamadan trader geberirdi o kadar critle ehe sonrada docu ikinci kez drainleyip ( nano yeterse tabi ) geberticektim pehh ne hayal kurmuştum be lol halbuki MA ile daldığım traderın hp yarılandı sonra 2 drain ve geberdik tabi :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 lol pop senden korkulur valla[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Ben o tip durumlarda adamların yanına sneakle gidip bir bakıyorum ki anında nazar değiyor :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar